Запрошуємо на книжкову виставку: "Світ чарівної краси"

12 травня 2015 року

Наукова бібліотека запрошує відвідати книжкову виставку «Світ чарівної краси», яка організована співробітниками інформаційно-бібліографічного відділу в бібліотеці навчального корпусу № 4 (перший поверх).

У наш нелегкий час, життя українців наповнене смутком і журбою, і дуже не вистачає позитивних вражень, емоцій, спокою, краси, які б надихнули нас на чисті, світлі, радісні думки і вчинки. Мовою квітів можна сказати дуже багато. Тому ми пропонуємо переглянути нашу виставку «Світ чарівної краси» і хоча б на мить перенестись в красиву казку , яка принесе радість у Ваше життя.

До вашої уваги декілька книг з виставки та анотації до них.

Квітникарство закритого ґрунту: навчальний посібник / Ю. В. Слєпцов, Б. Є. Якубенко, В. Д. Богданова, І. О. Поздняков, Р. В. Андрусик – Вінниця: ТОВ «Нілан-ЛТД», 2014. – 282 с., іл.

Висвітлено галузь квітникарства в закритому грунті із сучасними технологіями.

Маурер В. М. Декоративне розсадництво: навчальний посібник. – Вінниця: Нова Книга, 2007. – 264 с., іл.

У навчальному посібнику викладено загальні положення насінництва та основи агротехніки розмноження і виробництва садивного матеріалу деревних рослин в декоративних розсадниках, приведено біологічні та технологічні особливості вирощування сіянців у відкритому та закритому ґрунті та саджанців з відкритою і закритою кореневою системою.

Розглянуто і розкрито шляхи вдосконалення та підвищення рентабельності декоративного розсадництва в Україні.

Пузиренко Я. В. Декоративна флористика: навчальний посібник. – К.: Кондор, 2012. – 232 с.

У посібнику подається теоретичний матеріал, який охоплює основні відомості з декоративної флористики та практичні поради щодо створення обємних і площинних флористичних  композицій.

Посібник призначено для студентів, які вивчають дисципліну «Декоративна флористика, а також для читачів, залюблених у природу та мистецтво.

Пушкар В. В. Дизайн квітників: навчальний посібник / за ред. проф. Є. А. Антоновича. – К.: Альтерпрес, 2007. – 336 с.: іл., 20 кол. іл.

У навчальному посібнику викладено основи теорії кольорознавства та її застосування при створенні квітникових композицій. Особливе місце відводиться характеристиці різних типів квітників та їх дизайну, оформленню квітників і догляду за ними (підготовка ділянки, посадкового матеріалу, садіння, полив, розпушування, підживлення, догляд за наземною частиною рослин, укриття рослин на зиму).

Посібник відповідає змісту програми курсу «Дендрологія, квітникарство, газони». Призначений для студентів, які вивчають дисципліни «Основи ландшафтного дизайну, «Ландшафтна архітектура», «Квітникарство і луківництво».

Шульгина Л. М. Дизайн вашего сада. Современные идеи и профессиональные советы. Харьков: Книжный клуб «Клуб Семейного досуга»; Белгород: ООО «Книжный клуб», «Клуб семейного досуга», 2008. 320 с.: ил. + табл.

Книга популярно рассказывает о законах ландшафтной архитектуры, приемах организации садового пространства с акцентом на способы визуального его увеличения. Знакомит с классическими стилями садового дизайна и их современной интерпретацией.

Брагар Ольга,

бібліограф ІІ категорії,

інформаційно-бібліографічного відділу наукової бібліотеки

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook