Передові машинобудівні підприємства України запрошують випускників факультету конструювання та дизайну на роботу

22 травня 2024 року
  На передодні святкування 126 річниці Національного університету біоресурсів і природокористування України у багатьох колективах проходять заходи з запрошенням випускників, роботодавців, стейкхолдерів, тощо. Відбувся такий захід і на факультеті конструювання та дизайну.

  За сприяння віцепрезидента УСПП, голови Ради Асоціації “Укрмашбуд”, члена ради роботодавців факультету конструювання та дизайну Володимира Саченка до нас завітали заслужений машинобудівник України, голова правління ПАТ «Хорольський механічний завод» Михайло Міщенко, директор «Завод гідроарматури» Костянтин Шевченко, директор з виробництва компанії «Orion.group» Максим Васильченко, заслужений машинобудівник України, лауреат Державної премії в галузі науки і техніки, генеральний директор ТОВ «Краснянське спеціалізоване підприємство «Агромаш»» Юрій Пономар та провідні фахівці названих підприємств.
  Гості презентували свої підприємства, особливості виробництва, ділилися своїм досвідом, секретами успіху.
  Відбулась цікава, ділова, конструктивна розмова зі студентами та науково-педагогічними працівниками факультету про вимоги сучасного машинобудівного виробництва до майбутніх конструкторів, технологів, фахівців, на що звертати увагу в першу чергу в процесі навчання, висловлювали побажання що до змісту освітніх програм підготовки фахівців за інженерними спеціальностями.
  Піднімалися питання виїзних екскурсій на виробництва, проходження виробничої практики студентів на підприємствах, залучення працівників підприємств до підготовки студентів, проведення спільних навчально-виробничих семінарів, профорієнтаційної роботи у регіонах розміщення виробництв.

  Директори підприємств детально розповідали про умови роботи та запрошували студентів випускних курсів на цікаву, високооплачувану роботу на своїх підприємствах.

 
 
Олександр Банний,
заступник декана

факультету конструювання та дизайну 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook