ПРАЦЮЄМО ЗІ ЗВІТАМИ МОН

10 травня 2024, 12:41

 

 

З метою надання консультативної допомоги з підготовки звітної документації (проміжні, остаточні, анотовані звіти) згідно з наказом МОН від 10 квітня 2024 р. № 493 та розпорядження проректора з науково-педагогічної роботи НУБіП України від 25 квітня 2024 р. № 177 науково-дослідною частиною було проведено онлайн–семінар для науковців де науково–педагогічний персонал кафедри гідробіології та іхтіології факультету тваринництва та водних біоресурсів прийняв активну участь.

Відкрила онлайн-семінар проректор з науковопедагогічної роботи доктор сільськогосподарських наук, професор Оксана Тонха.

Продовжив онлайн-семінар начальник науководослідної частини доктор сільськогосподарських наук, професор Володимир Отченашко де наголосив щодо інформації наукової, науковотехнічної та інноваційної діяльності закладів вищої освіти за період з 2019 – 2023 роки та досконало проаналізував кожний додаток з його послідовними пунктами звіту.

Тетяна Синельник з наукового відділу зазначила, щоб всі пункти були прописані згідно вимог наказу МОН та звіти здати вчасно в науковий відділ.

Щиро дякуємо науково–дослідній частині за надану чітку, послідовну та змістовну наукову консультативну допомогу.

 

Завідувач кафедри гідробіології та іхтіології

Наталія РУДИК-ЛЕУСЬКА

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook