Випускники Березнівського та Шацького лісових коледжів перед вибором місця подальшого навчання

3 травня 2015 року

     Не тільки випускники загальноосвітніх шкіл задумуються сьогодні про своє професійне навчання. Таку ж проблему вирішують і випускники коледжів, адже освітній ступінь «Молодшого спеціаліста» задовольняє не всіх.

   

 

      З такою профорієнтаційною метою відвідав Березнівський лісовий коледж Рівненської області директор ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України професор Петро Лакида. На зустрічі з випускниками окрім детальної презентації про умови навчання в університеті, відповів на численні запитання випускників. Приємно відзначити, що саме випускники цього коледжу поповнюють лісову студентську громаду інституту і мають хороші здобутки, адже Микола Кутя і Володимир Блищик не тільки пройшли усі університетські щаблі, але й захистили кандидатські дисертації й поповнили ряди співробітників університету.

    

    

      Зворушливою була зустріч П. Лакиди зі студентами та викладачами Шацького лісового коледжу ім. В.В. Сулька Волинської області. Мала Almamater зустріла свого випускника, який 40 років тому одержав путівку у життя саме з цього закладу. Допитливі очі студентів, запитання, розмови з дирекцією коледжу та викладачами, дискусії про майбутнє вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.
      Інформацію донесено – вибір за випускниками.

П. Лакида,
директор ННІ лісового ці садово-паркового господарства

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook