День відкритих дверей для випускників коледжів і технікумів

18 квітня 2024 року

18 квітня 2024 року кафедра менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського взяла активну участь у Дні відкритих дверей для студентів випускних курсів коледжів і технікумів України. Представники студентського наукового гуртка «ДНК Лідера» допомогли підготувати стенд-презентацію з матеріалами про факультет аграрного менеджменту в актовій залі навчального корпусу № 3 НУБіП України. 

Після загальноуніверситетської частини заходу гості мали змогу познайомитися з факультетом аграрного менеджменту. На запрошення кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського у Дні відкритих дверей взяли участь випускники Боярського фахового коледжу НУБіП України. 11 січня 2024 року в межах профорієнтаційної роботи кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського факультету аграрного менеджменту доцент Ольга Гогуля та старший викладач Мар’яна Добрівська провели змістовну інформативну зустріч з випускниками Боярського фахового коледжу НУБіП України, запросили здобувачів освіти денної і заочної форм навчання на День відкритих дверей для випускників коледжів і технікумів у НУБіП України.

  

Під час знайомства з кафедрою менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського перед гостями з вітальним словом виступила завідувач кафедри Тетяна Балановська, яка розповіла про переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту.

Викладачі кафедри долучились до представлення здобутків факультету аграрного менеджменту та кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського. Кристина Павлівна навела детальну інформацію про роботу студентського наукового гуртка «ДНК Лідера» та розповіла, що за підсумками Х «Фестивалю студентської науки – 2021», ХІ «Фестивалю студентської науки – 2022» та ХІІ «Фестивалю студентської науки – 2023» гурток отримував перемогу серед більш ніж 100 студентських наукових гуртків, які функціонують у НУБіП України.
Випускники Боярського фахового коледжу НУБіП України охоче посмакували ласощами з гарячим чаєм дощового дня після дороги. У теплій і доброзичливій атмосфері гості активно ставили актуальні для них питання щодо вступу до нашого університету та навчання у ньому. На усі з них отримали вичерпні відповіді та з’ясували усе, що їх цікавило. Зустріч потенційних абітурієнтів і викладачів кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського пройшла в затишній і дружній атмосфері.

 

Кристина Драмарецька,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook