Відчиняємо «двері» факультету аграрного менеджменту для випускників коледжів та технікумів: інформуємо щодо вступу та переваг отримання управлінського фаху

19 квітня 2024 року

18 квітня 2024 року НУБіП України знову відчинив свої двері для особливої категорії абітурієнтів – випускників коледжів і технікумів України. Уже традицією для нашого університету стало проведення днів відкритих дверей у два етапи – спочатку ми зустрічаємо випускників шкіл, ліцеїв та гімназій, а потім організовуємо окремий захід для випускників коледжів та технікумів. Це дозволяє охопити ширшу аудиторію вступників, орієнтуючись саме на їх потреби. Формат днів відкритих дверей на факультеті аграрного менеджменту був змішаний: частина абітурієнтів були залучені в очному режимі, а, наприклад, Бережанський фаховий коледж та Прилуцький агротехнічний коледж забезпечили присутність своїх випускників в онлайн режимі.

Випускники коледжів та технікумів відрізняються від своїх колег-школярів тим, що вони вже володіють певним набором професійних знань, а обрання місця навчання, факультету та фаху для них найчастіше є свідомим рішенням щодо свого майбутнього.


Уже з самого ранку інформаційний стенд факультету аграрного менеджменту у третьому корпусі був оформлений на достойному рівні серед стендів інших факультетів нашого університету. Науково-педагогічні працівники та студенти факультету були готові спілкуватися з абітурієнтами, супроводжувати та відповідати на питання. Взявши участь в університетських заходах, вступники були запрошені до участі в заходах на факультеті аграрного менеджменту.

 

Вітаючи вступників на факультеті аграрного менеджменту, декан Анатолій Остапчук передусім наголосив, що проведення таких заходів є можливим тільки завдяки тому, що нас захищають ЗСУ, а також зазначив, що Україну ще ніхто ніколи не зміг здолати і не зможе у майбутньому. Хвилиною мовчання була вшанована світла пам'ять загиблого у війні з рашистами випускника та викладача нашого факультету Сергія Романчука. Анатолій Остапчук презентував випускникам коледжів та технікумів факультет та зазначив, що отримані знання є запорукою успіхів у кар’єрі та житті.


Про доступні для студентів факультету аграрного менеджменту програми мобільності розповіла керівник міжнародних програм Олена Ковтун. Студенти мають можливість навчатися за програмами подвійних дипломів та брати участь в програмах мобільності за Erasmus+.


Завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Балановська розповіла вступникам про управлінський фах. Також вона зазначила, що на факультеті працюють потужні кафедри, які готують фахівців з менеджменту: кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту, кафедра менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського та кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД.


Завжди популярною серед абітурієнтів є професія маркетолога. Завідувач кафедри маркетингу і міжнародної торгівлі Валерій Бондаренко закликав вступників до опанування фаху маркетолога та зазначив, що на факультеті зараз багато цікавих пар проводять практики та представники бізнесу.


Далі слово для виступу було надано відповідальному секретарю приймальної комісії НУБіП України Олексію Соломці, який у максимально доступній формі пояснив присутнім механізм вступу на програми підготовки бакалаврів. Головні акценти були зроблені на термінах вступної кампанії та змінах у правилах прийому-2024.


Уже традиційним стало проведення для вступників тренінгів та майстер-класів на кафедрах факультету. Цього разу естафету прийняли кафедра менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД та кафедра маркетингу і міжнародної торгівлі.
В затишній та дружній атмосфері поспілкувалися випускники Боярського фахового коледжу НУБіП України з представниками кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського. Вони мали можливість посмакувати ласощами та теплим чаєм та прослухати про переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту.


Доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Альона Тюріна провела тренінг “Marshmallow Challenge”, спрямований на розвиток лідерських та командних навичок молодих людей. Переможці отримали смачні призи.


Співробітники кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі провели разом зі студентами спеціальності «Маркетинг» цікаву зустріч зі вступниками. Вступники «випробували долю», витягуючи «передбачення» своїх майбутніх успіхів, надруковані на кольорових папірцях з кошика.


Чекаємо вступників в наших аудиторіях!

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook