До Рівненського фахового коледжу з робочим візитом завітав ректор Станіслав Ніколаєнко

15 квітня 2024 року
  15 квітня до ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» завітав ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко разом із проректором з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадимом Ткачуком і членом наглядової ради коледжу, громадським діячем, заслуженим енергетиком України Леонтієм Самчуком.
  Гості у супроводі директора коледжу Василя Царука та заступників здійснили огляд матеріально-технічної бази та території навчального закладу.
  Спочатку відвідали Музей історії коледжу, в якому до 80-річчя з дня народження Ярослава Петровича Корсуна було створено новий стенд про його подвижницьку діяльність, а також розміщені його чисельні державні та церковні нагороди. Поспілкувалися із головним бухгалтером в бухгалтерії коледжу, яка знаходиться поряд із музеєм.
  Потім відвідали лабораторію інформаційних технологій в землевпорядкуванні, на базі якої працює навчально-практичний центр із землевпорядкування, що забезпечує проведення навчальних практик та окремих елементів виробничої, технологічної і переддипломної практики з спеціальності «Геодезія та землеустрій».
  Делегація оглянула територію коледжу. Ректор відмітив позитивні зміни, які відбулися за останній період щодо благоустрою території. Великою мірою це відбулось завдяки сприянню Станіслава Миколайовича в наданні Боярською лісовою дослідною станцією декоративних рослин, завдяки яким вдалося прикрасити територію навчального закладу.
  Також гостям була представлена інсталяція на подвір’ї коледжу в пам’ять про загиблих Героїв-випускників.
  Далі відбулось покладання квітів до меморіальної дошки на вшанування пам’яті Ярослава Петровича Корсуна – педагога, новатора, мудрого керівника, який 26 років очолював навчальний заклад, і за ініціативи якого відбувся вступ коледжу до структури НУБіП України.
  Продовжилась зустріч із огляду навчальних кабінетів і лабораторій, методичного кабінету, викладацької.
  В бібліотечно-інформаційному центрі гостям були представлені його найцінніші видання. Станіслав Миколайович був приємно вражений експонатами, а Вадим Анатолійович зробив запис у Книзі пошани.
 
  Ознайомившись з матеріально-технічною базою, очільник НУБіП України Станіслав Ніколаєнко та проректор Вадим Ткачук провели зустріч із колективом та студентським активом, під час якої поділилися своїми поглядами щодо вищої та фахової передвищої освіти і викликами, що перед ними стоять. Розповіли про досягнення НУБіП України, зокрема Університет займає 4-те місце в Україні по залученню міжнародних грантів.
  Зустріч відбулась у теплій, дружній атмосфері. Із залу прозвучали питання від викладачів та студентів, а також слова подяки від завідувачки відділення програмування Ірини Якимчук.
  У цілому зустріч дозволила намітити нові перспективні напрями роботи Коледжу та Університету та віднайти шляхи якнайшвидшої реалізації запланованого.

  На завершення Станіслав Миколайович та Вадим Анатолійович подякували колективу коледжу за роботу та побажали йому нових звершень.

 
Любов Протасевич,

секретар адміністративної ради 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook