Гостьова лекція наукового консультанта канадської компанії NUTRAGY Наталії Чепель для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

2 квітня 2024 року
    На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК для магістрів денної та заочної форм навчання була проведена гостьова лекція на тему «Сучасні інноваційні підходи щодо самопрограмування фізичного здоровʼя, краси та енергії».
    Запрошений лектор Наталія Чепель, кандидат технічних наук, засновниця та R&D розробник дієтичних добавок бренду VITALITA, науковий консультант канадської компанії NUTRAGY, доцент кафедри харчових технологій Київського кооперативного інституту бізнесу та права.
  На лекції були присутні 68 студентів. На лекції була розкрита роль незамінних амінокислот для організму людини, дана інформація про розробку повноцінного білку, який захищає всі процеси в організмі, наведена ANTI-AGEING гормональна панель людини. Лектор розповіла про колаген, який потрібно вживати для краси. Також увага була приділена гомеостазу, який складається з гормонів молодості та гормонів старості. Після 20 років синтез вироблення гормонів молодості знижується кожні 10 років. Також потрібно коригувати гормони старості, щоб збільшити гормони молодості. Кортизол відноситься до гормонів стресу. Якщо керувати панеллю гормонів, можна керувати станом здоров’я людини. Якість життя не повинна полягати лише у боротьбі з певними захворюваннями.
  Була охарактеризована дієтична добавка ORGANIC AMINO VITALITA, розроблена лектором, яка рекомендується для нормалізації гормонального балансу завдяки комплексу амінокислот, відповідає амінокислотному профілю ідеального білка ФАО/ВООЗ, нормалізує гомеостаз, підтримує та збільшує м’язову масу. Незамінні амінокислоти використовуються в усіх основних процесах людського організму: забезпечують нормальне функціонування всіх систем органів, запобігають втраті м’язової маси, поліпшують фізичні показники, якість сну і настрій. Їх дефіцит може привести до погіршення імунного відгуку і зниження репродуктивної функції.
  Для детоксикації організму запропоновано селективний сорбент MINEROL (виготовляють з української синьої глини), який сприяє очищенню крові, печінки, шлунково-кишкового тракту, укріплює судини, зменшує утворення вільних радикалів, стабілізує рівень цукру в крові.
  ORGANIC OMEGA-3 жирні кислоти виготовлена із ісландських сортів риби та мікроводоростей Schizochytrium sp., нормалізує ліпідний обмін, знижує холестерин в крові, активізує імунну систему, нормалізує гормональну панель організму за гормонами наднирників для самопрограмування настрою, енергії і лібідо.
  Студентів надзвичайно зацікавила лекція і викликала багато питань і обговорень. В результаті лектор запропонувала всім бажаючим приєднатися до  створеної групи учасників для висвітлення цікавих подій та отримання відповідей на зацікавлені питання.
  Доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Юлія Крижова доповнила онлайн-зустріч лекцією про основи епідеміології харчування, як частину науки про харчування, роль чинників харчування в розвитку та профілактиці захворювань сучасної людини. Студенти отримали інформацію, що для оцінки характеру взаємозв’язку між харчуванням і результатом його дії потрібна достовірна і об’єктивна кількісна характеристика, яку можна отримати за допомогою спеціальних методів дослідження. До них відносяться: методи оцінки споживання їжі або фактичне харчування, і методи оцінки стану харчування або харчовий статус. На лекції була дана характеристика факторів харчування, які є одним з головних завдань епідеміології харчування.
Дякуємо нашим Збройним силам України за можливість навчатися в такий складний час в країні!
 
Наталія Слободянюк,
доцент кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів
  
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook