Підвищення кваліфікації доцентом факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Оленою Очколяс

27 березня 2024 року

   Постійне підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників – це формування професійних компетентностей, опанування новітніми виробничими технологіями, ознайомлення із сучасним устаткуванням, обладнанням, станом та тенденціями розвитку і як результат – запорука високої результативності викладання, що є одним із важливих критеріїв оцінювання професійних якостей.

Доцент кафедри технології мясних, рибних та морепродуктів Олена ОЧКОЛЯС вкотре набуває нового досвіду, удосконалює раніше набуті навички, отримує нові знання, приймаючи участь у черговому майстер-класі. Цього разу це був майстер-клас з приготування пасок та панеттоне на заквасці, який проводила компанія Епіцентр, використовуючи професійне  італійське обладнання POLIN, в лабораторії Бейкері.         

Олена ОЧКОЛЯС зазначила, що професійні фахівці з Lessffre демонструють високу ефективність в розкритті та передачі різноманітних аспектів виробництва хлібобулочних виробів, використовуючи передове обладнання та докладно описуючи усі тонкощі процесу приготування, включаючи технологічні процеси та належну експлуатацію технічних засобів.     

«Lessaffre - світовий лідер у галузі дріжджів та інгредієнтів, що ділиться своїми багатствами з 185 країнами світу. Асортимент Lessaffre Ukraine включає дріжджі, покращувачі, суміші, інгредієнти. Кар’єрний шлях компанії Lessaffre реалізує та підтримує команда, яка складається із 9-ти кваліфікованих фахівців з досвідом понад 10 років, які забезпечують технологічну підтримку, а окрім того-організовують надпотужні семінари та консультації». – розповідає викладач.

Олена ОЧКОЛЯС відмітила такі особливості даного заходу: практична спрямованість - детальний розбір технологічних процесів та правильність роботи з обладнанням; підтримка малого та середнього бізнесу - допомога у розвитку і процвітанні пекарень; індивідуальний підхід - можливість відвідати персональний майстер-клас, де ви досконало пропрацюєте кожну рецептуру, а як бонус, зможете персонально підібрати правильну сировину і відповідні приладдя.    

«Підсумовуючи, хочу зазначити, вже другий рік поспіль спільно з Епіцентр та Бейкері лабораторією від Polin, команда технологів Lessaffre проводить спеціалізовані майстер-класи з виготовлення різноманітних хлібобулочних виробів і кожен з них надзвичайно інформативний, цікавий, продуманий до дрібниць. Після таких заходів відкриваються нові наукові горизонти, хочеться впроваджувати новинки в життя, ділитися знаннями зі студентами і розвиватися далі» - говорить Олена ОЧКОЛЯС.

Тож навчаймося, опановуємо нове, вдосконалюємо набуте та ділимося досвідом зі студентами!!!

Анастасія ІВАНЮТА,

доцент кафедри технології

м’ясних, рибних та морепродуктів

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook