Ректорат: контролюємо якість освітнього процесу, дбаємо за здоров’я та упорядковуємо територію

11 березня 2024 року

 

 

11 березня 2024 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. На його початку хвилиною мовчання вшанували пам’ять про проректора з наукової та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка. Очільник університету закцентував на наказі Міністерства освіти і науки України щодо оголошення виборів ректора – вони пройдуть 28 травня.

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про стан захворюваності на ГРВІ. На тижні пройде акредитація освітньо-наукової програми, де гарантом є професор Василь Стрілець. Підтримана ініціатива студентства щодо розміщення боксерського рингу в спортивному залі гуртожитку №4.

 

  Вчений секретар Оксана Барановська проінформувала про проведення конференції трудового колективу, завтра, 12 березня, о 1330 відбудеться засідання вченої ради.
  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко закцентував на використанні коштів, передбачених на наукові дослідження, наданні пропозицій по базовому фінансуванню.

  Директор студентського містечка Сергій Стецюк проінформував про ремонтні роботи, які проводилися протягом вихідних днів – дах гуртожитку №3, заміна вікон в гуртожитку №1. Продовжується обхід гуртожитків членами ректорату. 45 кімнат вже готові для прийому студентів нового набору.
  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про проміжну атестацію, яка пройде наприкінці березня. Протягом тижня 13 відкритих лекцій. Готується оновлене положення про силабуси. Завершується анкетування про мотивацію студентів до вибору фаху і продовження професійної кар’єри за обраною спеціальністю.

  Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький проінформував про участь в заходах з нагоди 210-річчя та обрання представників студентства у вченій раді університету. 12-13 березня пройдуть тренінги для студентів з першої домедичної допомоги.
  Начальник відділу організаційної діяльності навчально-дослідних господарств, Боярської лісової дослідної станції та навчально-виробничої практики Микола Грунтковський доповів, що в господарствах проведено закриття вологи, висіяний овес, йде підготовка до підживлення озимих.

 

  Начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності відокремлених структурних підрозділів, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко зупинився на сесії у студентів заочної форми навчання. 13 березня в Рівному планується відкрити меморіальну дошку з нагоди 80-річчя Ярослава Корсуна.
  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про підготовку двох проектів для участі в програмі HORIZON. Понад 4 мільйона гривень залишається несплаченими за навчання.

 

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про початок робіт на віварії, новому спортивному комплексі. Завершується ремонт укриття в гуртожитку №4. Акцентувалася увага на невідкладному облаштуванні пандусів.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Оксані Барановській – підготувати засідання вченої ради університету. Ярославу Рудику – забезпечити ротацію студентів на очне навчання, контролювати дотримання індивідуальних графіків навчання, підбити підсумки соціологічних опитувань студентів та завідувачів кафедрами. Сергію Кваші – розробити план відзначення Дня університету 31 травня 2024 рокуВалерію Іщенку – впорядкувати Алею слави після зимового періоду, провести нараду з підготовки стадіону до весняно-осіннього періоду.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook