Студентська збірна НУБіП України завоювала 18 медалей на чемпіонаті Києва і Київської області з гирьового спорту

5 березня 2024 року
  2-3 березня у залі важкої атлетики відбувся чемпіонат Києва і Київської області з гирьового спорту. У заході взяло участь близько 100 спортсменів. Від нашого університету виступили 13 учасників, серед яких 3 дівчини.
  Учасники змагалися у чотирьох вправах: поштовх, ривок, поштовх довгим циклом, Р-12.
Призові місця посіли:
  Абсолютним переможцем змагань у всіх чотирьох видах програми став Володимир Кульківський (ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження).
  Чемпіонами стали: у поштовху і ривку – Андрій Авраменко, у поштовху і Р-12 – Ігор Ігольніков та Роман Марченко (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»).
 
 
  Срібними призерами стали: у ривку і Р-12 – Євгенія Кедич, у поштовху довгим циклом – Максим Чуприна (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»), Ілля Фурса (ф-т захисту рослин, біотехнологій та екології), у вправі Р-12 Івана Кедич (ф-т ветеринарної медицини).
  Бронзові нагороди вибороли: у поштовху довгим циклом – Валентин Бербеничук (гуманітарно-педагогічний ф-т), Андрій Битий (ННІ лісового і садово-паркового господарства), у ривку – Єгор Федорченко (агробіологічний ф-т).
  Катерина Степаненко (ННІ неперервної освіти і туризму) і Анатолій Кривець (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт») зайняли четверті місця відповідно у ривку і вправі Р-12.
 
Микола КОСТЕНКО,
завідувач кафедри фізичного виховання

    


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook