Ректорат: статутні заходи та річниця Великого Кобзаря

26 лютого 2024 року

 

 

26 лютого 2024 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Як завжди, розпочали його традиційно – хвилиною мовчання на знак пам’яті усіх загиблих в ході російсько-української війни.

  Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про статутні заходи, які заплановані на поточний тиждень.

  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про перебіг наукових досліджень.
  Директор Студентського містечка Сергій Стецюк проінформував про стан підготовки кімнат для першокурсників. Загалом для поселення студентів нового набору виділено понад 300 кімнат.

  Директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Сергій Михнюк повідомив про ситуацію із захворюваністю на ГРВІ та систематичні заходи, які здійснюються для убезпечення від розповсюдження хвороб. До річниці Великого Кобзаря буде організований флеш-моб та виїзд студентів та викладачів на чолі з головою Наглядової ради Миколою Томенком до Канева.
  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський доповів про хід реєстрації учасників на Олімпіаду для вступу в університет та роботу підготовчих курсів.

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик закцентував на моніторингу якості освітнього процесу. Завершилося опрацювання анкет опитування старост груп, яке проводилося під час зустрічі з ректором. На ректораті будуть розглянуті питання результатів зимової екзаменаційної сесії, заходи з поліпшення якості навчання.
  Голова профспілкової організації Ростислав Тарасенко проінформував про початок формування груп дітей на відпочинок в таборі на Київщині.

  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про роботу з реєстром пенсійного фонду, плануванням літньої відпускної кампанії.
  Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький закцентував на підготовці до проведення футбольного змагання-меморіалу імені Сергія Романчука.

  Начальник відділу організаційної діяльності навчально-дослідних господарств, Боярської лісової дослідної станції та навчально-виробничої практики Микола Грунтковський доповів, що в Ніжинському агротехнічному інституті та Агрономічній дослідній станції проведено підживлення озимої пшениці. Пройшли перевірку машини, яка засвідчила готовність до весняних польових робіт.
  Начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності відокремлених структурних підрозділів, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко зупинився на сесії у студентів заочної форми навчання.

  Начальник юридичного відділу Андрій Бова доповів про супровід договорів, роботу з боржниками та надання відповідей на запити.
  Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька проінформувала про виплату всіх видів стипендій, нарахування заробітної плати за лютий, надходження коштів від сплати за навчання та наявних борг в майже чотири мільйони гривень, оскільки ще не всі студенти виконали умови договору і вчасно внести плату.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на участі науковців в міжнародних грантах, узагальненні пропозицій із закупівлі лабораторного обладнання для оновлення і відкриття навчальних лабораторій.

 

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про закупівлю вікон для заміни в частині гуртожитків та навчальних корпусів згідно з планом будівельних робіт на поточний рік, стан реалізації проєкту «Пандус». Завершується дооблаштування укриття в гуртожитках. Готовий кошторис ремонту стояка в гуртожитку №10. Протягом двох тижнів активно буде упорядковуватися територія після зими.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Оксані Барановській – забезпечити проведення статутних заходів, узагальнити план роботи ректорату на березень. Сергію Михнюку – повідомити студентів про результати вирішення піднятих питань та наданих пропозицій на зустрічі з ректором, розробити сценарій заходів до річниці Т. Шевченка. Вадиму Ткачуку – підготувати заявки на участь в конкурсах грантів та направити листи керівникам фондів щодо перспектив будівництва смарт-ферми на базі навчально-дослідних господарств університету. Сергію Стецюку – надати графік зустрічей ректора, проректорів з мешканцями гуртожитків. Сергію Грищенку – проаналізувати виконання розпорядження щодо науково-педагогічних працівників, які перебувають за кордоном.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook