ФАМ спортивний: відкрита першість серед студентів із настільного тенісу

2 квітня 2015 року

     Загально відомо, що спорт — складова частина фізичної культури. Важливим є як організаційно-підготовча робота, так і саме змагання, де яскраво виявляється прагнення до перемоги, досягнення високих результатів, мобілізація фізичних, психологічних і етичних якостей людини.
     На факультеті аграрного менеджменту значна увага приділяється становленню фізичної культури і спорту, вдосконаленню спортивної матеріально-технічної бази, розвитку всіх напрямків фізкультурно-спортивної діяльності, залученню студентів до участі у спортивно-масових заходах університету.

     26-27 березня 2015 року у читальному залі гуртожитку № 2 була проведена відкрита першість серед студентів факультету аграрного менеджменту з настільного тенісу, організатором якої виступили Студентська організація та Студентська Рада за підтримки деканату. У змаганнях взяли участь 37 студентів факультету 1-5 курсів.


 

     Впродовж змагань визначились переможці та призери серед хлопців та дівчат. Серед дівчат в напруженій боротьбі ними стали:
1 місце – Скорина Альона, студентка 3 курсу;
2 місце – Мельникович Євгенія, студентка 3 курсу;
3 місце – Сучок Катерина, студентка 1 курсу.

     У групі, де змагання проводилися серед хлопців, боротьба видалася не менш цікавою та видовищною. За результатами ігрових зустрічей серед хлопців переможцями і призерами стали:
1 місце – Андрусенко Сергій, магістр першого року навчання;
2 місце – Загородній Іван, студент 4 курсу;
3 місце – Корж Артем, студент 1 курсу.

     Турнір по настільному тенісу приніс велику користь для підвищення рівня тенісистів, популяризації спорту серед молоді, а чемпіони та призери першості отримали грамоти від деканату факультету.
     За результатами змагань сформовано збірну команду факультету аграрного менеджменту, яка захищатиме честь на змаганнях по настільному тенісу в НУБіП України.
 

Побажаємо нашим тенісистам нових перемог у майбутньому!

А.Остапчук,
в.о. декана факультету аграрного менеджменту


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook