Підведення підсумків та аналіз роботи учасників освітнього процесу за 2023 рік у Немішаївському фаховому коледжі

11 грудня 2023 року
  Звіт директора коледжу – це можливість проаналізувати роботу колективу, порадіти успіхам і досягненням, поділитися викликами та планами на майбутнє.

  08 грудня 2023 року в актовій залі будинку культури Немішаївського фахового коледжу відбулися збори трудового колективу, на якому заслухали звіт директора Володимира Альохіна «Аналіз роботи учасників освітнього процесу коледжу за 2023 рік».  Попередньо текст звіту був розміщений на сайті коледжу для розгляду і обговорення на засіданнях всіх структурних підрозділів.
  Почесними гостями зборів стали Микола Цвiлiховський, декан факультету ветеринарної медицини, доктор біологічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук України, Голова Наглядової ради коледжу та Вадим Ткачук, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку, доктор економічних наук, професор, який доєднався онлайн, а також роботодавці та друзі.

  Володимир Альохін розпочав свій виступ зі слів вдячності та шани захисникам України, завдяки яким ми маємо можливість працювати і навчатися. Співробітники нашої коледжанської родини також стоять на варті нашої держави в складі різних військових підрозділів Збройних Сил України – це Руслан Лоїк, Віктор Петрук, Василь Мельник, Петро Салюк, Вячеслав Серьожкін, Андрій Гребенюк.
  Ми всі щиро вдячні нашим захисникам! Колектив коледжу не стоїть осторонь, а допомагає ЗСУ – коштами, продуктами, обслуговуванням військових, виготовлення окопних свічок, маскувальних сіток та ін. Свою премію директор Володимир Альохін передав Ігорю Мікушеву – Голові БФ «Дикі шершні» з виготовлення FPV дронів.

  Володимир Ілліч зазначив, що весь трудовий колектив коледжу сумлінно і відповідально працював над втіленням в життя поставлених завдань та над виконанням рішень зборів трудового колективу 2022 року – не дивлячись на умови військового стану практично всі завдання виконано або ж ведеться робота над їх реалізацією. В своєму виступі коротко проаналізував роботу щодо освітньої, виробничої, виховної, соціальної діяльності колективу, всіх структурних підрозділів.

  Директор зауважив, що в складних умовах військового стану Немішаївський фаховий коледж продовжує надавати якісні освітні послуги з підготовки фахівців, продовжує роботу зі збереження майна, поповнення та оновлення матеріально-технічної бази.
  Директор щиро подякував за співпрацю і підтримку ректорату НУБіП України та особисто ректору Станіславу НІКОЛАЄНКУ, Ользі Василевській-Смаглюк, депутатам обласної, районної та місцевої рад, ДУ «НМЦ вищої та фахової передвищої освіти», КОДА, Департаменту освіти і науки КОДА, КОР, Управління АПК КОДА, Інституту картоплярства НААН України, Бучанській РДА, меценатам, особливо ТОВ АТ «Каргіл», благодійникам, волонтерам, роботодавцям, друзям за надану допомогу і підтримку.
  Колективу подякував за самовіддану і натхненну щоденну роботу, за підготовку кваліфікованих фахівців та формування національно свідомої, інтелектуальної, духовно зрілої молоді.
  Вадим Ткачук передав колективу щирі вітання від ректора Станіслава Ніколаєнка, відмітив позитивні тенденції, потужні зміни та ефективну життєдіяльність і працездатність коледжу, та зазначив, що ми всі маємо максимально мобілізувати зусилля на забезпечення високої якості освіти.

  Микола Цвiлiховський зазначив, що не дивлячись на всі труднощі, складнощі, виклики нинішнього життя, колектив коледжу прагне до позитивної динаміки розвитку. Побажав всім нам скорішої перемоги, миру, фінансової стабільності та подальшого ефективного розвитку.
  Відбулося активне обговорення звіту та розгляд інших важливих питань, зокрема, звіт про роботу профспілкового комітету та ревізійної комісії з фінансової діяльності профспілки у 2023 році. Обговорили питання внесення змін та доповнень до Колективного договору та Положення ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України», про виконання Закону України «Про запобігання корупції» та обрання делегатів на конференцію трудового колективу НУБіП України.

 

 

 

 

  Всі виступаючі відмітили вагомі позитивні зрушення в коледжі за поточний такий нелегкий рік.
  На зборах підведено підсумок діяльності, схвалено звіт директора та роботу профкому, позитивно оцінено роботу та зазначено конкретні досягнення трудового колективу, окреслено стратегічні завдання на 2024 рік щодо забезпечення якості надання освітніх послуг.

  Завдяки спільним зусиллям всіх учасників освітнього процесу, ми віримо, що зможемо досягти ще більших висот. Плануємо продовжувати розвивати наш коледж, удосконалюючи педагогічну майстерність та створюючи сприятливе середовище для навчання та розвитку наших студентів. Дякуємо всім за внесок та підтримку.

  Всі ми щиро сподіваємося, що Новий 2023 рік принесе всім нам таку очікувану Перемогу, Мир, добробут, успіх і процвітання!

Олена Кищук,
практичний психолог


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook