Фермер Олександр Журавель поділився рецептом успішного господарювання із колективом факультету аграрного менеджменту

24 березня 2015 року

     11 березня на зустріч із колективом факультету аграрного менеджменту завітав успішний фермер з Полтавщини Олександр Журавель – випускник цього факультету 2007 року. Він розповів студентській молоді про особливості та реалії ведення аграрного бізнесу в сучасних умовах. Крім того, під час зустрічі студентам пропонувалося вирішити непрості завдання, зокрема, як правильно визначити вологість зерна кукурудзи та соняшнику, потенційну урожайність, використовувати наявне в господарстві технічне оснащення, обрати оптимальну технологію при вирощуванні сільськогосподарської продукції тощо.

     Приємно, що студенти продемонстрували добрі знання та вміння. Також Олександр Журавель поділився досвідом ведення сільськогосподарського виробництва.
     Під час своєї презентації він спинився на сучасних можливостях ефективного розвитку фермерських господарств у країні. Доповідач надав значну увагу питанню управління персоналом та організації взаємовідносин із пайовиками, а саме як ім’я фермера впливає на успішність сільськогосподарського виробництва.


    Студенти дізналися від Олександра і про унікальні можливості, що дає ведення аграрного бізнесу в Україні за умови сучасних методів господарювання.
     На завершення Олександр Журавель наголосив на перевагах зайнятості в аграрному секторі та закликав студентів працювати в АПК.


Анатолій Остапчук,
в.о. декана факультету аграрного менеджменту

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook