Візит до Державної наукової архітектурно-будівельної бібліотеки ім. В.Г. Заболотного (ДНАББ)

19 березня 2015, 16:20

16 березня 2015 р. головний методист наукової бібліотека НУБіП України  - Наталія Макарська з робочим візитом відвідала Державну наукову архітектурно-будівельну бібліотеку ім. В.Г. Заболотного (ДНАББ). Наша бібліотека була в числі бібліотек вищих навчальних закладів м. Києва, яких запросили на екскурсію новим приміщенням ДНАББ!  

     Приємно вразила всіх учасників заходу нова будівля бібліотеки, що є великою рідкістю в умовах сьогодення. У ДНАББ створені комфортні умови для надання послуг користувачам та для роботи і відпочинку бібліотечних працівників, функціонує система клімат-контролю, сучасна система протипожежної безпеки та охорони в приміщеннях, де зберігається галузевий  фонд, фонд цінних і рідкісних видань (з ХVІ ст).

Учасники заходу обговорили спільні проблеми з питань бібліотечної роботи та шляхи співпраці на користь наших користувачів, адже серед студентів НУБіП є такі, що  користуються унікальним фондом ДНАББ.

 

     НУБіП України готує фахівців споріднених галузей на факультеті  ландшафтної архітектури та садово-паркового будівництва, вивчається дисципліна «Будівельна справа» на факультеті конструювання та дизайну. Тож запрошуємо наших користувачів відвідати ДНАББ.

      Щиро вдячні організаторам цього заходу, зокрема директору ДНАББ  - Галині Войцехівській.

 

Наталія Макарська

Головний методист наукової  бібліотеки

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook