В ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулася постерна конференція – один із заключних етапів навчання магістрантів

9 листопада 2023 року
Київ, НУБіП України

      Підходить до завершення навчання магістрантів у стінах ННІ лісового та садово-паркового господарства. Сьогодні у студентів спеціальностей «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство» та «Деревообробні та меблеві технології» відбулася постерна конференція, де у кожного була можливість представити свої напрацювання, які були отримані в ході написання магістерських кваліфікаційних робіт.

     Конференція розпочалася з вітального слова директора інституту Романа Дмитровича Василишина. Прозвучали слова підтримки та мотивації для майбутніх випускників.

     Після цього розпочалося презентація робіт, під час якого усі присутні викладачі та студенти мали змогу поспілкуватися один з одним та у короткій формі дізнатися про результати напрацювань. За результатами активної дискусії магістранти отримали слушні зауваження та поради, які стануть їм у нагоді вже зовсім скоро на захисті кваліфікаційних робіт.


     Загалом атмосфера під час конференції була невимушеною, тому студентам вдалося гарно і з користю для себе провести час. Бажаємо усім магістрам успішних подальших захистів кваліфікаційних робіт та успішної кар’єри!

Олена Дуда,
студентка магістратури ННІ ЛіСПГ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook