Ректорат: підготовка до проведення Днів відкритих дверей та постерні презентації випускових робіт магістрів

30 жовтня 2023 року

 

 

30 жовтня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене актуальним питання діяльності вишу на поточному тижні.

 

  Учений секретар Оксана Барановська закцентувала на підготовці до засідання вченої ради, де звітуватиме директор Ніжинського агротехнічного інституту Василь Лукач03 листопада об 1100 відбудеться традиційна нарада з планування діяльності на листопад.
  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про підготовку до Дня відкритих дверей 09 листопада, контроль за освітнім процесом, організацію вибору студентами загальноуніверситетських вибіркових дисциплін, продовження набору слухачів на підготовчі курси, подання до МОН наукових проєктів молодих вчених, початок експертизи в МОН проєктів основного конкурсу, підготовку наукових видань, стан використання коштів та підготовку звітів про результати наукової діяльності у 2023 році. В УЛЯБ АПК продовжуються наукові дослідження та виконання комерційних замовлень. В навчально-дослідних господарствах заплановано завершення збирання кукурудзи на зерно. Цього тижня буде акцентована увага на підготовці до Дня відкритих дверей, зокрема запрошення випускників шкіл з регіонів. Також відбулася ротація студентів – на очне навчання прибули четвертокурсники.

 

  Начальник відділу аспірантури Віталій Вакуленко доповів про проведення акредитації освітньо-наукових програм в 2024 році. Триває підготовка до сесії, яка стартуватиме в грудні. Відділ формує лист до Міністерства освіти і науки України щодо державного замовлення на 2024 рік на підготовку докторів філософії.

  Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергій Михнюк проінформував про проведені заходи пофакультетно. 03 листопада о 1000 на університетському Меморіалі пам’яті відбудеться покладання квітів з нагоди річниці визволення Києва та України від нацистських загарбників в ході Другої світової війни.
  Начальник відділу координації діяльності відокремлених підрозділів та заочного навчання Олександр Санченко закцентував на підготовці до Дня відкритих дверей, зокрема роботу з коледжами, які не перебувають в структурі університету.

 

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про перебіг відкритих лекцій, обрання студентами вибіркових дисциплін, постерні презентацій дипломних робіт магістрів. Науково-педагогічним працівникам направлені форми для заповнення індивідуального рейтингу.

  Голова профспілки працівників Ростислав Тарасенко проінформував про підготовку до конференції трудового колективу. На засіданні профкому розглядалися питання участі в грантових програмах по лінії профспілки працівників АПК, надання матеріальної допомоги членам профспілки.

  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про подання заяв на подовження строкового трудового договору науково-педагогічних працівників.

  Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький закцентував на благодійному чемпіонаті з волейболу серед команд закладів вищої освіти столиці, який відбудеться в четвер о 1230. На 18-19 листопада заплановано провести Школу студентського самоврядування.

 

  Начальник військово-мобілізаційного підрозділу та співпраці зі Збройними Силами України Геннадій Ржевський доповів про стан постановки на військовий облік студентів та бронювання співробітників.
  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на виплаті соціальної стипендії, формуванні списку закупівель на 2024 рік, завершення цього фінансового року. Триває робота з іноземними студентами та слухачами підготовчих курсів, вступниками до аспірантури.

 

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг ремонтних робіт в навчальних корпусах та гуртожитках.

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень.

  1. Ярославу Рудику – забезпечити ефективне завершення навчального семестру і готовність до сесії; увага – вихід на очне навчання студентів 4-го курсу і подальшому випуску магістрів; підготувати традиційну зустріч ректора зі старостами академгруп; активізувати профорієнтаційну роботу і проаналізувати її стан на відповідній нараді під головуванням ректора.
  2. Вадиму Кондратюку – завершити організацію і провести Дні відкритих дверей, запланованих 9 і 16 листопада; контролювати хід осінніх польових робіт в НДГ університету.
  3. Сергію Михнюку і Сергію Стецюку – тримати під контролем ситуацію в гуртожитках студмістечка.
  4. Сергію Михнюку – підготовка заходів до річниці визволення України від нацистських загарбників; відзначення студентів з нагоди Міжнародного дня студента та організація зустрічі ректора зі студентським активом.
  5. Валерію Іщенку – ліквідація на території університету наслідків суботнього буревію; реконструкція синьої зали 3-го корпусу і ремонт місць загального користування 9-го навчального корпусу.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook