Кафедра військової підготовки запросила на навчання студентів факультету аграрного менеджменту

10 березня 2015 року

     5 березня відбулася зустріч представників кафедри військової підготовки університету із студентами та адміністрацією факультету аграрного менеджменту. Студентську молодь ознайомили з військово-обліковими спеціальностями, за якими на кафедрі здійснюється підготовка, та основними завданнями підрозділу. Крім того, обговорили події на сході нашої країни та переглянули кілька короткометражних фільмів.


     Слід відзначити, що факультет аграрного менеджменту тісно співпрацює з кафедрою військової підготовки з самого початку свого існування. Навчання на кафедрі триває 2 роки і закінчується навчальним збором. Під час проходження навчального збору студенти займаються фізичною підготовкою, набувають практичних навичок керування танками і бойовими машинами піхоти, ремонту та експлуатації бронетанкового озброєння і техніки, виконують курс стрільб із ручної стрілецької зброї.

     Викладачі кафедри є висококваліфікованими фахівцями, частина з них – учасники бойових дій. Кафедрою військової підготовки на високому рівні проводиться навчальна і методична робота, а також наукова і науково-технічна діяльність, навчально-методичні збори, методичні наради, наукові конференції та семінари, показові та відкриті заняття, педагогічні експерименти.
     Підрозділ має одну з найкращих навчально-матеріальних баз України. Це і тир, комп’ютерний клас, оснащений інтерактивною дошкою, аудиторії тактичної, вогневої та технічної підготовки, пункт технічного обслуговування і ремонту, польову ветеринарну лабораторію, бібліотеку, стройовий плац.

     Кожного року частина студентів факультету аграрного менеджменту отримують звання молодшого лейтенанта запасу.
На завершення зустрічі студентам продемонстровано фільм про патріотів, які віддали життя, захищаючи нашу державу. Пам’ять загиблих загал вшанував хвилиною мовчання.


     Студенти та адміністрація факультету аграрного менеджменту висловлюють щиру вдячність полковникам Анатолію Есаулову, Олександру Максименку та Валерію Пристану за змістовну лекцію.


Анатолій Остапчук,
в.о. декана факультету аграрного менеджменту
Олександр Новак,
заступник декана факультету аграрного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook