Розширене засідання ректорату

26 вересня 2023, 9:00
Корпус №3, ауд. 309

 

    26 вересня 2023 р. (вівторок) о 900 в ауд. 309 н. к. 3 відбудеться розширене засідання ректорату.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про зміни до графіку освітнього процесу на І семестр 2023-2024 н.р. Доповідає начальник навчального відділу Рудик Ярослав Михайлович.
  2. Про результати І етапу конкурсного відбору наукових проєктів на 2024 рік. Доповідає начальник науково-дослідної частини Отченашко Володимир Віталійович.
  3. Про фінансово-економічний стан та хід осінньо-польових робіт в НДГ. Доповідає начальник відділу організаційної діяльності НДГ, Боярської ЛДС та навчально-виробничої практик Грунтковський Микола Сергійович.
  4. Про стан підготовки університету до опалювального сезону. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович.
  5. Про внесення змін до Положення про організацію освітнього процесу підготовки здобувачів ступеня PhD в НУБіП України та до Правил прийому на навчання до аспірантури НУБіП України в 2023 році. Доповідає завідувач відділу аспірантури Вакуленко Віталій Леонідович.
  6. Про стан постановки на військовий облік студентів університету набору 2023 року. Доповідає начальник підрозділу військової мобілізації та взаємодії із ЗСУ Ржевський Геннадій Миколайович.
  7. Різне.
     

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook