День відкритих дверей на факультеті землевпорядкування

28 березня 2015 року

Університет проводить «День відкритих дверей». На факультеті землевпорядкування НУБіП України 28 березня 2015 року випускникам коледжів, які планують вступити на навчання за програмою скороченого терміну, розповіли про умови вступу до НУБіП України, умови проживання у гуртожитку, про переваги навчання на факультеті землевпорядкування у НУБіП.

Декан факультету Купріянчик І.П. представила абітурієнтам історію університету, надала вичерпну інформацію про факультет і познайомила з умовами вступу на факультет землевпорядкування у 2015 році.
До слова були запрошені: завідувач кафедри управління земельними ресурсами Добряк Д.С., завідувач кафедри геодезії та картографії Ковальчук І.П., завідувач кафедри землевпорядного проектування Мартин А.Г., завідувач кафедри земельного кадастру Паламарчук Л.В. та асистент кафедри геоінформаційних систем та технологій Шквир І.М.,  які детально розповіли про досягнення та потенціал кожної із кафедр та надали інформацію про навчання на факультеті і майбутні сфери діяльності випускників.
Також з вітальним словом для присутніх виступила Зазимко О.В. - начальник навчального відділу НУБіП України.
Наприкінці голова студентської організації факультету землевпорядкування Касянчик А.П. розповів про діяльність студенської організації, а після цього разом із Казмірчук І.М. та Мелещук М.І. провели оглядову екскурсію для абітурієнтів навчальним корпусом №6 та гуртожитком №4.

Пропонуємо фотозвіт цієї події.
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook