Тетяна Токаренко: обираю НУБіП України, факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, магістратуру «Нутриціологія»
Розкажіть коротко про себе.
— Мене звати Тетяна Токаренко, маю вищу освіту за спеціальністю «Журналістика. Видавнича справа та редагування».
Звідки дізналися про НУБіП України?
— Про Національний університет біоресурсів і природокористування України дізналась від коучера школи нутриціолога, який також здобув магістерський рівень вищої освіти на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК.
Що стало вирішальним у виборі спеціальності 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми "Нутриціологія"?
— Як то кажуть, ніколи не говори «ніколи». Була впевнена, що більше ні в який університет поступати не буду, але через майже 20 років я знову абітурієнт! В мене нове натхнення, нове хобі, нова мрія – нутриціологія. Мрія допомагати іншим бути здоровішими і щасливішими.
Численні спроби розібратися зі станом власного здоров’я переросли в захоплення. Зараз не минає і дня без поглиблення у недра дієтології, фізіології, медицини. Все почалося із відвідування школи нутриціолога. Уривки знань з нутриціології і медицини почали складатися в єдиний пазл. Це окрилює, коли маєш знання робити оточуючих здоровішими, коли люди починають посміхатися, коли почуваються краще. Адже гормон щастя в організмі людини виробляється завдяки правильному режиму дня і ночі, раціону.
Моя мета – допомагати людям змінювати харчові звички, складати корисні раціони. Впевнена, що факультет харчових технологій та управління якості продукції АПК допоможе досягти цієї мети!
Дякую за цікаву та щиру розмову! Бажаю Вам успіхів та реалізації всіх планів і задумів!
Розмову вів Ігор Устименко,
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів