Вітання ювіляру SGGW від НУБіП України

6 липня 2023 року
  У Варшавському університеті наук про життя (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie) з нагоди ювілею 70-річчя від дня народження проф. Богдана Клепацького, відбулась наукова конференція «Фактори економічного розвитку з особливим акцентом на сільські території».

  Всі запрошені були високо зацікавлені в участі в даному заході, а тому професора Богдана Клепацького привітали представники більше 50-ти університетів не лише з Республіки Польщі, а й з України. Делегацію від Національного університету біоресурсів і природокористування очолив проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку проф. Сергій Кваша.

  Враховуючи багаторічну співпрацю НУБіП та SGGW, Сергій Миколайович від імені ректора НУБіП передав вітання ректору Варшавського університету наук про життя Міхалу Єжи Засаді та ювіляру Богдану Клепацькому.

  Серед присутніх були також представники Сумського національного аграрного університету, Білоцерківського національного аграрного університету, Донецького національного університету ім. Василя Стуса та ін.

  Під час конференції всі запрошені ознайомились з науковими доповідями на теми: «Роль економічної оцінки в сільськогосподарських дослідженнях задля розвитку сільського господарства та сільських територій» (проф. Станіслав Красович, проф. Маріуш Матика), «Умови розвитку сімейних ферм з утриманням тварин консервативних порід в сучасних умовах сільського господарств» (проф. Януш Жмія, д-р Марта Домагальська-Ґредіс), «Автономізація процесів на наземному та морському перевантажувальному терміналі» (проф. Маріанна Яцина, д-р Роланд Яхімовський, проф. Еміліан Щепанський).

 

  Разом з тим, слід нагадати, що наразі у Варшавському університеті наук про життя (SGGW) продовжують підвищувати кваліфікацію науково-педагогічні працівники НУБіП України у рамках програми стажування UNESCO.


Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook