Наші двері відчинені для Вас

15 лютого 2015 року

14 лютого в Ніжинському агротехнічному інституті та Ніжинському агротехнічному коледжі відбувся черговий День відкритих дверей. Із самого ранку стіни навчального закладу наповнилися гостями. Абітурієнтів та їхніх батьків було доволі. І недаремно, адже напередодні викладачами були здійснені профорієнтаційні виїзди до загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та технікумів Ніжинського, Борзнянсього, Ічнянського, Носівського та Куликіського районів. Буквально за тиждень профорієнтаційні групи відвідали понад 70 навчальних закладів, де поспілкувалися з випускниками, розповіли про всі переваги навчання в наших закладах: посилена практична складова, стажування за кордоном, чудові перспективи працевлаштування та насичене студентське життя. Окрім того, вже традиційно було бачити абітурієнтів з сусідніх областей та віддалених районів. Тож можна сказати, що студентська акція «Приведи собі заміну» працює.

Під час офіційної частина директор інституту В. Лукач розповів про історію, стан та перспективи розвитку навчального закладу, і те, чим ми відрізняємося від інших.

Далі про особливості цьогорічної вступної кампанії поінформував відповідальний секретар приймальної комісії В. Лементарьов.

Завідувач відділення техніко-енергетичних систем та засобів автоматизації коледжу Т. Шеїн повідомила 9-класників про структуру, спеціальності коледжу.

І на завершення, активісти студентського самоврядування інституту та коледжу Є. Семенок та М. Шадура детально зупинилися на дозвіллі студентів. Вони розповіли присутнім про студентські акції, змагання, концерти, про спортивні секції та мистецькі гуртки, а також про студентське самоврядування, що для абітурієнтів поки було новим.

Після офіційної частини, зустріч продовжилася в більш невимушеній атмосфері, де кожен мав змогу поспілкуватися з деканами, завідувачами відділень, викладачами. Також було здійснено огляд бази та лабораторій, яка постійно оновлюється. І навіть за канікулярний період в навчальному закладі відбулися суттєві зміни.

Тож бажаємо всім вдалої здачі іспитів та ЗНО, щоб вже у вересні ми могли назвати вас гордим словом «Студент-першокурсник»!


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook