Захист звітів з виробничої практики здобувачів освіти спеціальності 073 Менеджмент

23 червня 2023 року
Виробнича практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття виробничих навиків приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах. Вона покликана підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їхньої професійної підготовки.
Практика забезпечує узагальнення та поглиблення вивчених фахових дисциплін, формування їх взаємозв'язків і проявів у різних сферах менеджменту, розуміння студентами особливостей застосування теоретичних положень у практичній діяльності, їх адаптацію до умов ринку праці та вимог потенційних роботодавців.
Основним завданням практики є закріплення теоретичних знань, отриманих у процесі навчання, формування професійного вміння приймати професійні рішення в конкретних умовах будь-якого суб’єкта підприємницької діяльності, оволодіння сучасними методами, формами організації виробництва (надання послуг).
22 червня 2023 року відбувся захист звітів з виробничої практики здобувачів освіти спеціальності 073 Менеджмент.
У період практики студенти змогли набути досвіду поєднання методів управління, професійних якостей, навичок творчого ставлення до підприємництва. Практика сприяла професійному становленню та саморозвитку студентів, забезпечила вибір їх фахової спеціалізації та підґрунтя для подальшої кар'єри.
 Під час практики студенти мали змогу усвідомити свою приналежність до когорти менеджерів і перейняти відповідний стиль економічного мислення.
 
Наталія Куліш, викладач економічних дисциплін
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook