Розвиваємо співробітництво з Приморським університетом (Словенія)

6 лютого 2015 року

     Впродовж декількох останніх років представники нашого університету – проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша і доцент кафедри фінансів та кредиту Олена Олійник – тісно співпрацювали з Приморським університетом.

     За сприяння завідувача кафедри економіки університету-партнера Стефана Бойнеца проводилися спільні дослідження вчених обох вишів. Сам професор Бойнец неодноразово відвідував наш університет, брав участь у наукових конференціях та читав студентам лекції. До речі, у 2014 році йому було присвоєно звання «Почесний профессор НУБіП України».


     Логічним продовженням співпраці між університетами стало підписання договору про співпрацю ректорами обох вишів – Станіславом Ніколаєнком та Драганом Марусичем. Ця угода покликана сприяти обміну досвідом у галузях освіти, науки та досліджень.   

     Сторони домовились про співпрацю у формуванні нових навчальних програм, реалізацію спільних дослідницьких проектів. Окрім того, обидва університети зацікавлені в організації зустрічей, семінарів, дискусій. За рахунок сприяння мобільності академічних і наукових співробітників та студентів планується поліпшення освітнього процесу. Також викладачі і студентство університетів-партнерів матимуть можливість використовувати бібліотечні фонди обох сторін. А ще передбачається можливість публікації спільних видань та підручників.


Вадим Ткачук,
директор ННЦ міжнародної діяльності

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook