Студмістечко: відновлюємо традиції – турнір з доджболу в кампусі

23 травня 2023 року
  22 травня 2023 року на футбольному майданчику біля гуртожитків № 10, № 11 відбувся турнір, який викликав неабияке зацікавлення та зібрав найспритніших мешканців кампусу. У студентському містечку вже стало традицією до дня університету проводити турнір з доджболу серед команд гуртожитків.

  Доджбол – це надзвичайно динамічна та цікава гра для тих, кому подобається активний відпочинок. Усі, напевно, пам'ятають гру «Вибивний» з дитинства – це була улюблена розвага для дітей. Роки минули, і на зміну прийшов аналог свого застарілого попередника – гра " Доджбол." Принципи гри ті ж самі, але з новим регламентом. Тепер гра має правила, міжнародну класифікацію, історію виникнення і розвитку, викликає зацікавленість не тільки у дітей, а й в дорослих.
  З привітальним словом до учасників турніру і вболівальників звернувся Сергій Кваша – проректор з науково педагогічної роботи та розвитку. Сергій Миколайович, зазначив, що доджбол відома британська гра яка набирає популярності і в Україні. Займатися таким видом спорту означає відпрацьовувати свою витривалість, розвивати спритність та швидку реакцію. Проректор щиро привітав усіх з днем народження alma mater, побажав студентам успіху та творчих злетів.

  У турнірі взяли участь 11 команд від кожного гуртожитку по 8 учасників у кожній. Грали по дві партії тривалістю по 5 хвилин. Турнір був запеклим, хлопці та дівчата відчайдушно вибивали суперників, кожен хотів продемонструвати найкращий результат.

  У фінал пройшли команди гуртожитків № 2, 4, 5. Завдяки завзятій командній роботі, успішним технічним прийомам перемогу виборола команда гуртожитку №4 «Лангусти». Друге місце завоювала команда №2 «Люті песики» відповідно третє місце посів гуртожиток №5 «Вовки».

 

  Сюрпризом для учасників турніру стало нагородження. Завдяки сприянню Олексія Мельника, голови профспілкової організації студентів та аспірантів усі команди отримали солодкі подарунки. Переможців нагородили кубком, дипломом, а кожного гравця пам’ятною медаллю.

  Сергій Михнюк, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку уважно спостерігав за вміннями студентів на майданчику. Обирав фаворитів для подальшої співпраці з центром.
  Група підтримки протягом усього турніру підбадьорювали гравців. Участь вболівальників допомагає не лише активному відпочинку, а й об'єднує гравців із глядачами. Особливої уваги варті судді даного заходу, оскільки суддівство – не легка справа. Висловлюємо подяку Миколі Костенку, завідувачу кафедри фізичного виховання, який забезпечив справедливе суддівство турніру та його вихованцям: Євгенії Кедич, Максиму Захарчуку, Євгену Шалавінському, Дарині Марковець.

  Для мешканців гуртожитків святковий тиждень в університеті розпочався у піднесеному настрої. Спортивний турнір, присвячений 125-річчю НУБіП України створив атмосферу свята та дружби, знову об’єднавши студентів кампусу.

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook