Якісна освіта доступна кожному

20 травня 2023 року

Сьогодні, 22 травня 2023 року, науково-педагогічні працівники кафедри педагогіки НУБіП України професор Оксана Васюк та доцент Леся Маценко провели онлайн профорієнтаційний захід у Комунальному закладі «Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Франка» Чернігівської обласної ради зі студентами випускних курсів спеціальностей 013 «Початкова освіта», 014 «Середня освіта (Трудове навчання та технології)», 014 «Середня освіта (Фізична культура)», 061 «Журналістика».

 

Студенти коледжу були детально ознайомлені з вимогами до вступників на ОПП «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології», де працюють майбутні «бакалаври з професійної освіти», які посади обіймають. Майбутні вступники дізналися про те, що спеціальність «Професійна освіта» отримує державну підтримку, тому кожного року наші вступники мають можливість навчатися на місцях державного замовлення. Навчання на бакалавраті триватиме 4 роки, а результатом стане диплом бакалавра державного зразка, який дозволить працевлаштуватися в органах управління освітою, у закладах освіти на керівних посадах та на посадах викладача спеціальних дисциплін, методиста, вихователя, інспектора, а також у агробізнесі.

Випускникам коледжу була надана цікава та змістовна, вичерпна інформація щодо організації навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті університету (розташування навчальних корпусів та гуртожитків, переваги навчання, дозвіллєва діяльність студентів, наявність військової кафедри тощо). Особливу увагу викладачі приділяли висвітленню активного та насиченого студентського життя: наукових конференцій та тематичних семінарів, яскравих концертів, дискотек та виступів, різноманітних конкурсів і спортивних змагань, цікавих екскурсій та пізнавальних бесід тощо.

Щиро дякуємо за допомогу в організації зустрічі з випускниками заступнику директора з навчально-методичної роботи Оксані Іванівні Мельничук, завідувачу відділення дошкільної і початкової освіти Череп Василю Григоровичу, голові циклової комісії викладачів педагогіки і психології Кочерзі Ользі Миколаївні.

 

професор кафедри педагогіки
Васюк Оксана Вікторівна,

доцент кафедри педагогіки
Маценко Леся Миколаївна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook