Чистий четвер – час для очищення думок та навколишнього середовища!

13 квітня 2023 року
  13 квітня, християни відзначають Чистий четвер – день весняного очищення. Сьогодні прийнято прибирати, купатися, прати речі, очищаючи тіло і дух.

  Студентське містечко з року в рік притримується уставлених традицій: напередодні Великодня проводиться велика толока, під час якої університетська спільнота дружно, захоплено та відповідально здійснює оновлення території студмістечка від зимового сну.
  З натхненням, готуючи студентський кампус до сонячної погоди та весняного потепління, студенти зібрали сміття, прибрали торішнє листя, розчистили територію від гілок, попідмітали доріжки, провели санітарну чистку насаджень, причепурили клумби. Мешканці гуртожитків мили вікна та двері в кімнатах, витрушували м’який інвентар на вулиці, не забули і про кімнати для вмивання, коридори і блоки.

 

 

  Робота йшла легко та вправно: спільна праця мешканців та працівників гуртожитків, вкотре доводить, що згуртованість, працьовитість українців допоможуть не тільки облагородити прилеглу до гуртожитків територію, зробивши її максимально охайною та естетичною, а наблизити перемогу та мир в Україні.

  Чистий четвер 2023 року не зовсім традиційний для українського народу. На жаль, не в усі домівки він прийшов, адже багато з них зруйновані. Не всі українці цього року освятять пасочки в улюблених храмах, адже багато з них знищені ворогом, люди виїхали за кордон, втікаючи від війни. Мужні чоловіки стримують ворожу навалу на лінії прямого вогню, а дехто спостерігатиме за рідною землею із засвіту… Трагедія українського народу болить і кривавить, і лише щоденні молитви про мир та перемогу над російським агресором сформували в кожному серці велику силу протистояння злу.
  Цьогорічне велике прибирання відбувалося завзято та надрішуче, адже своєю роботою ми не лише здійснювали приготування до зустрічі Великодня – ми наближали нашу Перемогу! Дякуємо Збройним Силам України за можливість прибирати наші домівки та зустрічати світле свято Великодня.

Шановні мешканці гуртожитків вітаємо Вас з Чистим четвергом та настанням великодніх свят! Хай ясними стануть думки, а землі України очистяться від навали нечестивців!


Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook