Немішаївський фаховий коледж провів нестандартний День відкритих дверей

5 квітня 2023 року
  Першоквітневого по-весняному теплого і сонячного дня Немішаївський фаховий коледж гостинно відчинив двері для абітурієнтів, їхніх батьків і всіх бажаючих познайомитися з нашим закладом освіти. В коледжі панувала святкова, а водночас робоча атмосфера. До цієї події завжди ретельно готується весь колектив. Присутнім була запропонована цікава насичена програма. Перед початком офіційної частини гості розгадували «Інтелектуальні солодкі загадашки» і отримували смачні подарунки.

  Директор Володимир Альохін, вітаючи учасників заходу, яскраво висвітлив різні сторони життя коледжу, його багату історію, розвиток, будні та дозвілля наших студентів.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Тетяна Лукерченко ознайомила зі спеціальностями, освітньо-професійними програмами, за яким здійснюється підготовка фахівців в коледжі, наголосила на особливостях вступної кампанії 2023. Дала відповіді на питання учасників онлайн зустрічі, до якої доєдналися 35 учасників.
  Гості коледжу, що завітали до нас, а їх було більше півсотні, мали чудову нагоду познайомитись зі справжнім і багатогранним студентським життям, побачити цікаві майстер-класи на відділеннях та відчути себе частиною дружньої колежанської родини.

  Відділення "Аграрний бізнес" проводив майстер-клас "Вегетативне розмноження багаторічних декоративних квітів, кущів та дерев". Абітурієнти ознайомились з підготовкою грунту, живцюванням, посадкою та доглядом за декоративними рослинами.
  На відділенні "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" частували сирними кульками і показували майстер-клас "Осадження білків" (осадження лимонним соком, лимонною кислотою, ферменом і кальцієм хлористим. Осадження є якісною реакцією на виявлення білків у молоці і як наслідок утворення згустку).
  Механіки визначали твердість вуглецевої сталі по методу Брінеля, гартування вуглецевої сталі та визначення твердості після гартування. Аналіз зміни твердості після ТО сталей. Електрики демонстрували майстер-клас "Передавання енергії на відстань", "Використання енергії сонця та вітру".

  Абітурієнти, які обрали спеціальність "Ветеринарна медицина" ознайомилися із сучасною медичною апаратурою. З великою зацікавленістю прийняли участь у майстер класах. Вони проводили клінічне дослідження тварин, прослуховували роботу серця, проводили органолептичне дослідження молока, визначали густину молока, досліджували молоко на прихований мастит, ознайомилися з приладами для проведення алергічного дослідження на туберкульоз і приладами для масових щеплень тварин.

  Сподіваємося, що після відвідування коледжу, майбутні абітурієнти остаточно визначилися з закладом освіти і майбутньо професією! Бажаємо вдалого вступу, легкого навчання!
  А головне – жити, вчитися і працювати в мирній, прекрасній, вільній, квітучій Україні!


Олена Кищук,
практичний психолог

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook