ПИШАЄМОСЬ ІСТОРІЄЮ НАШОЇ АЛЬМА МАТЕР

27 березня 2023, 6:45

          16 березня 2023 року після відбою чергового сигналу повітряної тривоги, ми, студенти 1 курсу 1 групи факультету тваринницва та водних біоресурсів, спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» разом з нашим куратором доцентом Меланією Хижняк познайомилися з історією нашої альма-матер у народному музеї Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Екскурсію провела нам кандидат педагогічних наук Тетяна Чумак – чудовий фахівець своєї справи, цікаво й захоплено провела нас історичною стежкою становлення та розвитку нашого рідного університету, одного із найстарішого вузів України, який невдовзі відзначатиме своє 125-річчя. Вона відмітила, що Національний університет біоресурсів і природокористування України – це найкращий університет, тут найкращий професорсько-викладацький склад, звісно – найкращі студенти і найкраще курортне місце в Києві і Україні – Голосієво. І Тетяна Чумак нас в цьому дуже швидко переконала. Оригінальні документи, експонати, колекції, унікальні раритети захоплюють й відображають правдиву історію і тернистий шлях університету починаючи з кінця ХІХ століття і до сьогодення.

А ще ми багато почули і дізналися про наукові досягнення наших вчених, про наукові школи, про наших славетних випускників, про міжнародні зв’язки, які охоплюють більшість країн світу.

Щиро дякуємо керівництву НУБіП України, директору музею – Марії Поливач, екскурсоводу – Тетяні Чумак і всім співробітникам музею за важливу роботу з розвитку музейної справи в університеті. Пишаємося славною історією найкращого вузу і будемо продовжувати славні традиції НУБіП України!

 Дарія МОЗГОВА,

староста 1 групи, 1 курсу,

факультету тваринництва та водних біоресурсів,

спеціальноті 207 «Водні біоресурси та аквакультура»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook