ННІ лісового і садово-паркового господарства традиційно проводять весняні роботи із благоустрою території

23 березня 2023 року

     На території Навчального корпусу №1, Навчально-дослідного розсаднику кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, Ботанічного саду НУБіП України та гуртожитку №1 співробітники інституту та студенти провели традиційні весняні роботи із благоустрою території. Співробітники шести кафедр інституту долучилися до спільної роботи щодо відновлення та доопрацювання власних об’єктів після зимового періоду.


    Директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Петро Лакида спільно із викладачами наводили лад на території, прибирали листя, пересаджували рослини та проводили їхню обрізку. На території розсадника співробітники кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій робили розбивку території та висаджування рослин.

     Юрій Марчук, разом із колективом кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції працювали над благоустроєм території поблизу кафедри в ботанічному саду.

      Студенти та викладачі попрацювали також біля студентського гуртожитку №1, зокрема прибрали торішнє листя, вирівняли ділянку та посадили молоді дерева та кущі.

     

     Захід супроводжувався натхненню працею та весняним настоєм, який вже поступово з’являється у мешканців студентського містечка НУБіП України. Ще кілька тижнів і Голосіївський парк почне своє весняне пробудження та буде милувати своєю красою студентство та відвідувачів!


     Звісно, що з приходом весни ми всі віримо в перемогу та довгоочікуваний мир!


Олександр Соваков,
Заступник директора ННІ ЛіСПГ

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook