Університет ім. Гумбольдта (Німеччина) — НУБіП України: нова віха співпраці

15 січня 2015 року

   З 15 по 18 січня 2015 року делегація на чолі з ректором університету Станіславом Ніколаєнком перебуватиме в Університеті ім. Гумбольдта (м.Берлін), із яким в НУБіПУ існують майже 20-річні плідні стосунки.

 
     За цей час понад 100 співробітників нашого університету пройшли стажування в університеті ім. Гумбольдта, було проведено 17 спільних наукових конференцій, більше 50 студентів перебували на навчальному стажуванні, 10 отримали дипломи магістрів. Ряд наших представників захистили дисертації і отримали ступінь доктора філософії. Серед них: Алекс Ліссітса, Олександр Гевел, Сергій Пархоменко, Наталія Зінич, Ольга Трофімцева
 
     У ході візиту планується обговорення сучасного стану і перспектив двохстороннього співробітництва між нашими університетами та підписання угоди про співпрацю.
 
     Передбачено також зустріч з віце-президентом університету проф. Кемпером та керівництвом факультету наук про життя.
 
     Окрім того делегація відвідає традиційну виставку Міжнародний Зелений Тиждень, яка в цьому році відбувається 80-й раз і є всесвітньо відомою платформою, де експонуються досягнення у сфері сільського господарства та продовольства.
 
     Останні роки також набули все більшого значення питання поновлювальних джерел енергії, органічного сільського господарства, розвитку сільських регіонів та садівництва, про що будуть говорити на спеціальних дискусійних панелях за участю представників понад 60 країн світу.
 
Вадим Ткачук,
директор ННЦ міжнародної діяльності
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook