НУБіП - КНУ: Співробітництво як запорука успіху

25 грудня 2014 року

     Нещодавно між нашим університетом та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка підписано договір про співпрацю терміном на п’ять років.

     Угодою передбачено співробітництво в рамках організації ефективної роботи обох вишів, забезпечення якісної освіти та професійної кваліфікації на рівні світових вимог при підготовці бакалаврів, магістрів, аспірантів та докторантів. Зокрема, це стосується спільних зусиль щодо участі у міжнародних наукових програмах, проектах, грантах та проведенні спільних міжнародних наукових заходів. Ще одним напрямом угоди є сприяння розвитку, розширенню і поглибленню співпраці у проведенні спільних наукових досліджень з пріоритетних напрямів, що представляють взаємний інтерес, зокрема біосенсорики.

     Відповідальною особою від НУБіП призначено доктора біологічних наук, професора кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки Миколу Стародуба, а від КНУ ім. Т. Шевченка — члена-кореспондента НАН України, доктора фізико-математичних наук, професора, завідувача кафедри фізики металів фізичного факультету Володимира Арсенійовича Макара та доктора фізико-математичних наук, професора, завідувача кафедри теоретичної та прикладної механіки механіко-математичного факультету Ярослава Олександровича Жука.

Наталія Шевченко,

начальник відділу НТІ


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook