Антикорупційні заходи у центрі уваги звуженого ректорату

8 грудня 2014 року

 8 грудня на засіданні звуженого ректорату розглянуті поточні питання життєдіяльності університету. У вступному слові ректор Станіслав Ніколаєнко відзначив організованість проведення в університеті Дня Збройних Сил України. Також наголосив на посиленні контролю за зимовою екзаменаційною сесією.

 
У продовження цього проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша нагадав присутнім про необхідність протягом тижня відвідати захисти магістерських робіт та запропонував аналогічно  перевірити хід екзаменів. Мова йшла і про  повторне проведення іспитів та формування внутрішньоуніверситетського центру оцінювання знань. 
 
Окрім того, начальник навчального відділу Оксана Зазимко  повідомила про створення антикорупційної гарячої лінії в університеті. За номерами телефону 527-81-47 або 527-85-60 потрібно повідомляти про випадки нестатутних відносин. Також відповідно до наказу Міністерства освіти і науки функціонують урядові телефони довіри. Звертатися з проблемами можна і на гарячу лінію ректора.
 
 
Учений секретар Оксана Барановська повідомила про  порядок денний засідання вченої ради університету 11 грудня 2014 року. На ньому планується розглянути проект статуту, розробленого відповідно до нового Закону України «Про вищу освіту», та структуру університету.
 
За інформацією проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка,  під час зимових канікул можливо зекономити за рахунок зменшення подачі тепла на 30-40%, споживання газу та електроенергії, близько 1,5 мільйона гривень. Також Валерій Васильович зазначив, що в січні активізується поточний ремонт у гуртожитках, оскільки велика кількість студентів-магістрів завершують навчання.
 
 
Директор ННЦ міжнародної діяльності Вадим Ткачук поінформував учасників засідання про те, що з метою створення міжнародної асоціації випускників університету формується база даних випускників-іноземців. Також на минулому тижні були підписані договори про направлення на підготовче відділення 50-ти студентів з Африки, які після успішного проходження курсів будуть навчатися в університеті.
 
 
Голова профспілкової організації працівників Іван Гаврилюк запросив членів ректорату на звітно-виборчу конференцію, яка відбудеться завтра, 9 грудня, о 14 годині в 228-й аудиторії в навчальному корпусі №10.
 
 
Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на питаннях наукової роботи, функціонування навчально-дослідних господарств та формування наглядової ради університету.
 
 
Ректор Станіслав Ніколаєнко, підбиваючи підсумки засідання, вкотре наголосив на контролі за якістю навчання, недопущенню нестатутних відносин в університеті. Також проректору Сергію Кваші, ученому секретарю Оксані Барановській доручено проаналізувати виконання педагогічного навантаження ректором, проректорами, директорами ННІ, деканами факультетів, завідуючими кафедрами та викладачами. У разі продовження зимових канікул, усі науково-педагогічні працівники мають підготувати завдання для студентів на лютий 2015 року. Координує цю роботу навчальний відділ (нач. Оксана Зазимко). Завдання повинні розміщуватися на веб-сторінках кафедр та факультетів офіційного сайту університету. Протягом січня буде організована профорієнтаційна робота – викладачі відвідають школи, які вони у свій час закінчували, та запросять випускників до навчання у нашому університеті.
 
Денис Рудень
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook