Директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Петро Лакида вітає усіх з Новим Роком - 2023!

31 грудня 2022 року

     Минає ще один рік, який залишиться історією наших спогадів. Цей рік збагатив нас новим досвідом і додав усім життєвої мудрості й сили. Він навчив нас більше любити, і ще більше шанувати! Цей рік – великого подвигу та безмірної жертовності – спонукав нас переосмислити те, як ми живемо. Він навчив нас цінувати життя, радіти тому, що маємо, плануючи майбутнє не забувати, що воно непередбачуване…
    Підбиваючи підсумки 2022 року, передусім, хочеться подякувати нашим мужнім захисникам та захисницям, славним Збройним Силам України, які боронять Українську державність на полі бою, які ціною власного життя виборюють перемогу України. З-поміж них є і наші викладачі, студенти, випускники, родичі та друзі. Це наші Герої, котрі сьогодні виборюють доленосний вибір кожного з нас – жити і працювати у вільній, незалежній Україні. Щиро дякуємо та вклоняємося кожному нашому Захисникові і просимо Бога щоб вони повернулися живими та здоровими до рідних домівок.

     На жаль, дехто з них уже ніколи не повернеться додому з фронту. Вони назавжди в нашій пам’яті. Низько вклоняємося, дякуємо і молимося за наших …уже небесних Героїв, Небесних янголів, тому що мало сказати вони полягли за Україну та не повернуться, вони віддали найдорожче що в них було – своє життя, стукіт свого серця аби ми мали змогу дочекатися Нового року та Різдвяних свят у нашій рідній Україні.
     Вкотре щиро дякуємо усьому цивілізованому світу, який допомагає нам відстоювати нашу Незалежність. Дякуємо кожному нашому викладачу, співробітнику, студентам – нашій великій лісівничій родині за віддану працю в умовах повномасштабної війни – часто без світла і зв’язку, під обстрілами і в укриттях.

Щасливого Вам Нового року та мирних Різдвяних свят!

Петро ЛАКИДА,
директор ННІ лісового і садово-паркового господарства

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook