Дні, які стали прикрасою 2022 року

22 листопада 2022, 18:00

У цьому році захисти кваліфікаційних магістерських робіт відбувалися у листопаді. Проходили ці захисти в очному форматі. Ми підготувалися до відключення світла. Тому усі магістри мали роздруковані презентації і постери.
18 листопада до захисту були допущені 14 студентів, що навчалися за освітньою програмою «Програмне забезпечення інформаційних систем» спеціальності «Інженерія програмного забезпечення». Усі роботи були підготовлені на хорошому рівні. Серед них, на погляд державної екзаменаційної комісії, найбільш професійними були доповіді Голубенко Ольги на тему «Програмне забезпечення системи автоматизації документообігу  у сфері виконавчих проваджень з аналітичним модулем» (95 балів) та Кондратенка Владислава на тему «Система дослідження атмосферного повітря на основі сучасних інформаційних технологій» (92 бали).

  

Студенти, що навчалися за спеціальність «Комп’ютерні науки», захищалися у два дні. 19 листопада до захисту були допущені 15 студентів, що навчалися за освітньою програмою «Інформаційні управляючі системи і технології». У цілому студенти показали високий професійний рівень. Найвищі оцінки  отримали студентка Лендєл Марина (тема магістерської роботи «Система підтримки прийняття рішень керівництвом тепличного господарства промислового типу», 98 балів) та Бабін Євгеній (тема магістерської роботи «Інтелектуальна система формування пропозицій читачеві на основі власних вподобань», 97 балів). 22 листопада до захисту були допущені 5 студентів, що навчалися за освітньою програмою «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг». Найвищу оцінку (90 балів) отримала робота Мороза Назарія на тему «Експертна система з підбору туристичних маршрутів».
Світло було майже весь час. Лише наприкінці захистів 22 листопада світло зникло, але ми продовжували працювати, і завершили, не зважаючи на темряву. 
    

 

Бажаємо наших випускникам натхнення та успіхів! Вони на це заслуговують.
Освітній фронт тримаємо спільними зусіллями викладачів і студентів.
Все буде Україна!

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook