Кафедрою було проведена постерна сесія для магістрів 2 року навчання спеціальності 123 - Компютерні системи та мережі.

30 жовтня 2022 року

   Днями на факультеті інформаційних технологій відбулась -студентська науково практична конференція XІII Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта»

  Кафедрою було проведена секція «Комп'ютерні системи: Інтернет речей, вбудовані системи, архітектурні платформи» на якій виступили молоді аспіранти та магістри 2 року навчання. Зауважимо, що магістри виступали у постерних сесіях, представляючі свої розробки та дослідження у дипломних кваліфікаційних роботах. Головував секцією професор кафедри, доктор технічних наук Валерій ЛАХНО, секретарт секції - аспірантка кафедри Любов ПЛИСКА.

  Під час доповідей магістри представляли свої розробки у вигляді постерів та відповідали на запитання присутніх. Деякі розробки викликали неабиякий інтерес у студентів молодших курсів, яких цікавили наукові досягнення своїх старших колег.

   Участь у секції прийняли всі керівники дипломних проектів, які упевнились у активній роботі своїх молодих підлеглих. За результатами засідання секції були зроблені позитивні висновки та вирішено повторити аналогічний захід наступного року навесні та залучити до виступів бакалаврів старших курсів.

 

Дмитро КАСАТКІН

завідувач кафедри

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook