Футбольний турнір з мініфутболу «Кубок декана 2022» відбувся на факультеті землевпорядкування

25 жовтня 2022 року
факультет землевпорядкування
  Днями на факультеті землевпорядкування НУБіП України відбулася найочікуваніша спортивна подія – турнір з міні-футболу «Кубок декана 2022», участь у якому брали збірні команди від кожного курсу факультету.  
   Ініціатором спортивного свята виступила студентська організація факультету землевпорядкування, а організаційну нішу взяв на себе керівник її спортивного відділу Гліб Баженов. Студентські збірні змагалися відчайдушно і одразу було важко спрогнозувати переможця, кожна команда радувала глядачів своїми точними пасами та ефектними голами.
 
 
 
   У результаті запеклої боротьби перше місце виборола збірна команда 3 курсу, друге місце дісталося команді 4 курсу, а бронзові нагороди відвоювали першокурсники. Команді ж 2 курсу довелося посісти четверте місце.
 
   Заступник декана факультету землевпорядкування Олександр Шевченко відзначив високий рівень майстерності спортсменів і нагородив переможців грамотами, медалями та перехідним кубком, який цьогоріч перейшов від четвертого до третього курсу.
   Варто відзначити, що студенти, які лише цього року вступили до Університету, добре влилися в колектив і вже встигли продемонстрували високий рівень спортивної майстерності й активності.
   Під час цього заходу панувала дружня і весела атмосфера, здобувачі проявили свою спритність і командний дух. Також на заході були присутні гості і вболівальники, які активно долучились до підтримки усіх без винятку команд.
 
   Безмежно вдячні всім, хто брав участь, вболіваючи за наших спортсменів. Окрема подяка за організацію голові спортивного відділу студентської організації факультету, студенту 3 курсу – Глібу Баженову. А спортсменам бажаємо міцного здоров’я та успіхів на шляху до нових перемог.
 
 
Мирослава Пшеченко та Аліна Олексієнко,
студентки факультету землевпорядкування  
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook