КОМФОРТНИЙ ВІДПОЧИНОК ТА ДРУЖНЄ ПРОЖИВАННЯ - ЯК ЗАПОРУКА УСПІШНОГО НАВЧАННЯ

21 жовтня 2022, 1:46

    Успіх у навчанні визначається не тільки здібностями та відповідальним ставленням до засвоєння навчального матеріалу дисциплін, а й умовами проживання і відпочинку. Для з’ясування обставин, що надають студенту набратися сил та підготуватися до наступного навчального дня наставником груп за спеціальністю 125 Кібербезпека здійснена перевірка умов проживання та санітарний стан кімнат гуртожитку № 7 НУБІП України.

      

     Гуртожиток № 7 НУБІП України ,спроектований та побудований досить давно, але керівництвом університету проведено підготовку та поточний ремонт для заселення та комфортного проживання студентів.

 

 

     Майже половина студентів (46%), які навчаються за профілем кібербезпеки, проживають у гуртожитках університету. Саме за цієї причини, створення належних умов проживання, спілкування та відпочинку визначають загальну успішність та якість навчання. Створення відповідної екосистеми студентського гуртожитку - завдання досить не просте у сучасних умовах.

 

      Відвідування студентів, які проживають у гуртожитку, показало, що формується дружній колектив. Гарні міжособистісні стосунки дозволять новим студентам здолати всі труднощі у період їх адаптації до навчання і здобування вищої освіти та стати гідним професіоналом.

Сергій МАМЧЕНКО,

куратор 1 курсу КіБ, професор кафедри

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook