До початку освітнього процесу готові

5 серпня 2022 року

Згідно графіка освітнього процесу вже через тиждень у нашому університеті розпочинається навчання у змішаному форматі. Окремі спеціальності та курси запрошуються на навчання до затишних університетських лабораторій та аудиторій.  Найпершим завданням колективу нашого університету в непростий період воєнного часу стає продовження освітнього процесу, забезпечення гідної підготовку кваліфікованих кадрів, підтримання якості надання освітніх послуг у новому навчальному році, і головне - збереження життя і здоров’я студентів і викладачів.

З метою визначення готовності факультетів та ННІ до початку освітнього процесу проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук спільно командою навчального та навчально-методичного відділів університету ініціював проведення такої перевірки у період з 5 по 9 серпня 2022 р.

Так, 5 серпня під головуванням Василя Шинкарука проведено перевірку ННІ лісового і садово-паркового господарства та факультетів тваринництва та водних біоресурсів, гуманітарно-педагогічного, а також інформаційних технологій.

Впродовж першого дня перевірки було переглянуто матеріально-технічне, навчально-методичне забезпечення, наявність інструкцій і покажчиків шляхів евакуації згідно існуючих вимог. Комісія акцентувала увагу на готовності аудиторного фонду та лабораторій до прийому студентів.

Незважаючи на непростий час, факультети та ННІ достойно підготувалися до початку освітнього процесу. У ході перевірки було відмічено високий рівень підготовки зазначених підрозділів університету, а також зроблено слушні зауваження.

 

Наступного тижня комісія продовжить роботу згідно затвердженого графіка.

Олег Бачинський,
заступник начальника навчального відділу з питань практичної підготовки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook