На факультеті землевпорядкування у дистанційному форматі пройшов І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Геодезія та землеустрій» та дисципліни «Земельний кадастр»

23 лютого 2022, 9:00
факультет землевпорядкування

   Олімпіади на факультеті землевпорядкування традиційно проводяться серед студентів, які вже вивчали комплекс дисциплін, що формують систему знань, умінь і навичок, необхідних у майбутній професійній діяльності. 

   Завдання, що пропонуються учасникам цих змагань передбачають можливість розкриття глибини теоретичних знань, виявлення умінь у майбутніх фахівців користуватися сучасним геодезичних обладнанням, встановлення рівня підготовки студентів щодо вирішення різних геодезичних завдань, методики проведення землеоціночних робіт, комплексу інших питань, володіння якими необхідне для професійної діяльності з обраної спеціальності. Цього року І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Геодезія та землеустрій» та фахової дисципліни «Земельний кадастр» відбувся з використанням дистанційних технологій.

 Для організації проведення олімпіади та оцінювання результатів її учасників був створений робочий оргкомітет на чолі з деканом факультету Тарасом Євсюковим. Також у склад увійшли доценти Руслан Тихенко, Олексій Жук, Олександр Шевченко, Іван Опенько та Ольга Тихенко.

 

   Розроблені комплексні конкурсні завдання І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади складалися з тестових і практичних завдань із таких дисциплін, як геодезія, фотограмметрія, землеустрій, земельний кадастр та земельне право.

 

   Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Щодо проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2022 році» №221/10-23 від 11.01.2022 р. та на виконання наказу ректора НУБіП України «Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2022 році у НУБіП України» №31 від 17.01.2022 р., а також розпорядження декана факультету землевпорядкування № 1 від 20.01.2022 р. у період з 22.02.2022 р. по 23.02.2022 р. на факультеті землевпорядкування відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Геодезія та землеустрій» та навчальної фахової дисципліни «Земельний кадастр». По завершенню І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади на факультеті було підведені підсумки та заслухано звіти комісій.

   Приємно, що студентів, які виявили бажання спробувати свої сили, з кожним роком стає все більше. Цього року загальна кількість учасників при проведенні І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади становила 127 осіб. Варто відмітити, що більшість студентів продемонстрували високі знання з фахових дисциплін, а переможці І етапу визначилися із перевагою у декілька балів.

 

 В результаті підведення підсумків І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади на факультеті землевпорядкування, на основі кількості набраних балів, перемогу здобули:
   • із спеціальності «Геодезія та землеустрій»:
   - І місце: Коломієць Дарина (студентка ОС «Магістр» 1 року навчання);
   - ІІ місце: Теслюк Владислав (студент ОС «Бакалавр», 4 курс);
   - ІІІ місце: Макаров Олександр (студент ОС «Бакалавр», 3 курс);
   • із навчальної фахової дисципліни «Земельний кадастр»:
   - І місце: Шамчук Анастасія (студентка ОС «Бакалавр», 4 курс);
   - ІІ місце: Іщенко Надія (студентка ОС «Бакалавр», 4 курс);
   - ІІІ місце: Яримчук Вадим (студент ОС «Бакалавр», 3 курс).

 

   Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади та бажаємо з честю представити Національний університет біоресурсів і природокористування України та зокрема факультет землевпорядкування на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади! 

 

Ольга Тихенко
доцент кафедри земельного кадастру

 



 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook