III Спеціалізована конференція «Якість та безпека зерна, борошна, круп та комбікормів - 2014»

10 жовтня 2014, 10:00
НУХТ, м. Київ

     Зважаючи активного розвитку ринку зерна і продуктів його переробки, а також розширення географії поставок української продукції рослинництва, найбільш актуальним є питання контролю її якості та безпеки. Все більшій кількості виробників і постачальників необхідно впроваджувати міжнародні системи управління якістю та безпекою зерна, борошна, круп та комбікормів. Також у зв'язку з інтеграцією України в ЄС компаніям доводиться адаптувати своє виробництво до європейських норм і стандартів якості та безпеки.
     Тому перед українськими учасниками зернового ринку стоять завдання з покращення якості та підвищення безпеки продукції, що виробляється; українським виробникам лабораторного устаткування і вітчизняним лабораторіям необхідно оптимізувати матеріально-технічну базу відповідно до європейських норм; державі та галузевим інститутам необхідно гармонізувати вітчизняні стандарти на продукцію рослинництва з міжнародними нормами.
     Виходячи з означених цілей і задач, журнал «Зберігання і переробка зерна» спільно з Національним університетом харчових технологій анонсують проведення III Спеціалізованою конференції «Якість та безпека зерна, борошна, круп та комбікормів».
 
    Захід відбудеться 15 жовтня 2014, р Київ, Національний університет харчових технологій (вул. Володимирська, 68).

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook