ННІ лісового і садово-паркового господарства запросив на навчання випускників Київського вищого професійного училища деревообробки

17 лютого 2022 року
Киів

"Успішна профорієнтаційна робота – запорука сталого розвитку", саме з таким гаслом співробітники кафедри технологій та дизайну виробів з деревини розпочали весняний семестр. Цього разу завідувач кафедри проф. Олена Пінчевська та доцент кафедри Андрій Спірочкін завітали до майбутніх випускників свого давнього та надійного партнера – Київського Вищого професійного училища деревообробки. Співробітників радо зустрів і організував зустріч з цьогорічними випускниками заступник директора з навчально-виробничої роботи Вадим Поліщук. Варто відзначити, що Вадим Ігорович і сам в «далекому» 2009 році закінчив кафедру технології деревообробки Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Олена Пінчевська і Андрій Спірочкін ознайомили майбутніх абітурієнтів з основними перевагами навчання саме в нашому Університеті, звернули увагу на потужну матеріально-технічну базу яка, за сприяння Ректорату, постійно розвивається, потужний і збалансований кадровий склад НПП, а також на зручне розташування студентського кампусу. Окрему увагу було приділено тому, чим будь які викладачі пишаються найбільше – випускникам кафедри, а це керівники та провідні фахівці вітчизняних та закордонних деревообробних та меблевих підприємств.

Розповідь співробітників кафедри викликала зацікавленість та жвавий інтерес зі сторони майбутніх абітурієнтів, а отже є надія, що студентська родина НУБіП невдовзі поповниться гарно підготовленими та вмотивованими студентами.
Висловлюємо щиру вдячність керівництву Училища в особі директора Петра Громадюка та заступника директора Вадима Поліщука за гостинність, тісну співпрацю та за їх зусилля напрямлені на підготовку якісних фахових молодших бакалаврів з деревообробних та меблевих технологій.

Доцент кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини
Юрій Лакида
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook