Ректорат: здоров’я колективу та підготовка до старту другого навчального семестру

17 січня 2022 року
     17 січня 2022 року відбулося засідання ректорату, присвячене поточним питанням життєдіяльності університету та плануванню діяльності на тиждень.

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про санітарно-епідеміологічну ситуацію в колективі. Оперативний штаб продовжує постійно спостерігати за станом здоров’я працівників та студентів, вести роз’яснювальну роботу. З цього тижня стартує черговий етап бустерної вакцинації – детальна інформація та списки опубліковані на офіційному сайті університету. Також в полі зору перебуває підготовка до відзначення 125-річниці університету, погодження постанови уряду.

 

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк закцентував на фінансуванні науково-дослідної роботи: в конкурсі міністерства перемогли 14 проектів і, відповідно, коштів на їх реалізацію буде виділено маже в двічі більше до минулого року. Цього тижня буде поданий спільний проект з Українською лабораторією якості та безпеки продукції АПК в рамках Україно-Естонської співпраці. Завершується кадрове формування спеціалізованих вчених рад. В навчально-дослідних господарствах триває підготовка техніки до весняних польових робіт.

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів про виселення магістрів та підготовку кімнат до ремонтів, до яких наступного навчального року поселятимуть першокурсників.
     Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський проінформував про 230 зареєстрованих учасників олімпіади для вступу в університет.

 

     Начальник відділу кадрів закцентував на формуванні графіку відпусток на 2022 рік.
     Голова Студентської організації Марина Когут повідомила про заплановані на цей тиждень збори активу, проведення в гуртожитках чемпіонатів з настільних ігор.

     Начальник відділу комплексної безпеки Василь Моісєєв доповів про упередження крадіжок майна на території університету, спійманих злодіїв передано до правоохоронних органів.

     Начальник навчального відділу Ярослав Рудик зупинився на узгодженні розкладу на ІІ навчальний семестр, підбитті підсумків зимової екзаменаційної сесії, які будуть представлені на загал на найближчому засіданні ректорату.

 

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про проведення тендерів та укладення договорів на постачання води та енергоносіїв для потреб навчальних корпусів та гуртожитків на 2022 рік. Днями за участі представників кількох компаній відбудеться нарада щодо облаштування системи опалення в новому спортивному корпусі.

 

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук озвучив доручення ректора Станіслава Ніколаєнка. Сергію Кваші – провести нараду з підготовки кампусу до повернення студентів на навчання після канікул, супроводжувати прийняття рішення уряду щодо відзначення 125-річниці університету, якої буде передбачено виділення коштів на добудову спортивного комплексу, проектування та будівництво студентського гуртожитка, обладнання лабораторій тощо. Валерію Іщенку – провести нараду з підготовки до старту навчального семестру корпусів, продовжити ремонтні роботи корпусі №2 (вестибюль), 12 (місця загального користування), гуртожитку №10 (стояк місць загального користування), ремонти кімнат в гуртожитках. Вадиму Ткачуку – провести тендери та закупити захисні маски, миючі та дезінфікуючі засоби, спільно з деканами та директорами активізувати сплату за навчання та проживання в гуртожитках, внести пропозиції щодо облаштування центрів дистанційного навчання науково-педагогічних працівників. Вадиму Кондратюку – сформувати перелік напрямів досліджень та визначити теми, які фінансуватимуться за рахунок університету, які братимуть участь в конкурсах та грантах. Василю Шинкаруку – провести співбесіди з керівниками відокремлених підрозділів, узагальнити пропозиції факультетів та ННІ щодо придбання обладнання для навчальних лабораторій у 2022 році, внести пропозиції щодо збільшення охоплення стипендіальним забезпеченням.

  

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook