Науковий журнал університету «Біоресурси і природокористування» включено до переліку видань, які входять у реферативну базу даних AGRIS

30 липня 2014 року

     У липні 2014 року науковий журнал «Біоресурси і природокористування» включено до переліку видань,  наукометричної бази «AGRIS» (Agricultural Research Information System).

      Нині науково-дослідна частина працює над питанням популяризації та включення всіх наукових видань НУБіП України в цю та інші міжнародні наукометричні бази, що дозволить розширити доступ до праць вчених НУБіП України, здійснити аналіз цитованості їх статей і сприяти апробації та впровадженню результатів дисертаційних досліджень.

 

 

 

          Реферативна (БД) AGRIS (Agricultural Research Information System) є міжнародною інформаційною системою щодо сільського господарства й суміжних галузей,  створена в 1974 р.  як бібліографічна служба і міжнародна мережа, що об'єднує 240 національних та міжнародних центрів обробки, а також введення документів у базу даних (БД) AGRIS. Вона містить інформацію з усіх питань сільського господарства та суміжних галузей: екології, біотехнології, захисту рослин, ветеринарії, сільськогосподарського обладнання і техніки, токсикології, лісового господарства, водного господарства, аквакультури та рибного господарства, технології виробництва продуктів харчування, освіти, права  тощо, а також інформацію про книги, монографії, статті з періодичних видань та збірники.

          Детальну інформацію про всі видання, які входять до (БД) AGRIS, Ви можете одержати за посиланням http://agris.fao.org/agris-search/index.do та http://ring.ciard.net/scientific-journal-biological-resources-and-nature-management.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook