Студенти-фінансисти заочної форми навчання захистили магістерські роботи

1 грудня 2021 року

 

 

    29-30 листопада 2021 року відбулась важлива подія житті економічного факультету: 22 магістри заочної форми навчання спеціальності 072 - "Фінанси, банківська справа та страхування" завершили своє навчання в університеті успішними захистами кваліфікаційних магістерських робіт.

 
  Цей навчальний рік виявився непростим як для студентів, так і для викладачів кафедр банківської справи та страхування і фінансів, бо навчання відбувалося в різних режимах – в Off-line та On-line, проте результати порадували і викладачів, і самих студентів. Екзаменаційна комісія визнала, що всі студенти підготували свої магістерські роботи на досить високому рівні і гідно захистили їх, продемонструвавши досить високий рівень кваліфікації, загальної ерудиції, вміння комунікувати з використанням електронних засобів.

  Широта тематики кваліфікаційних магістерських робіт, яка охоплювала весь спектр фінансових відносин від державних фінансів, фінансових ринків, до управління фінансами підприємств, банків і страхових компаній, продемонструвала, що фінансова система України вже найближчим часом зможе отримати плеяду грамотних професіоналів - фінансистів. Враховуючи, що більшість з них вже працює за спеціальністю, хочеться побажати, щоби набуті у НУБіП України знання і навички були успішно використані на благо структур, у яких вони працюють і на благо нашої країни, якій так потрібні високо кваліфіковані, творчі і небайдужі спеціалісти - фінансисти.
17 грудня 2021 року відбудеться вручення дипломів випускникам магістратури. Науково- педагогічні працівники фінансових кафедр НУБіП України бажають подальших успіхів своїм молодим колегам. Щасти їм в усьому!

Любов Худолій,
завідувачка кафедри банківської справи та страхування,
голова Екзаменаційної комісії 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook