МоМА: віртуальна екскурсія до нью-йорксьго музею.

2 листопада 2021, 16:32

     Одним із знакових місць культурного дозвілля в США є Нью-Йоркський музей сучасного мистецтва (МоМА). Тут, не встигнувши толком увійти, відвідувачі стикаються з шедевром Пікассо. Байдужим після відвідування цього закладу зазвичай не залишається ніхто. Цей музей покликаний дивувати і навіть шокувати громадськість. Така концепція майже століття тому була викликом традиційному поняттю мистецтва.   2 листопада студенти магістратури 1 року навчання разом с наставником Оленою Пінчевської відвідали віртуальну екскурсію до даного музею. Вся територія музею є простором для виставок та інсталяцій. Різні заходи тут проходять регулярно. Шостий поверх його будинку призначений для проведення спеціальних виставок. На сайті є архів усіх експозицій з систематизованим каталогом експонатів, які виставлялися на них. Наповнюють Нью-Йоркський музей сучасного мистецтва твори великих майстрів. Колекція МоМА перевищує 150 тисяч творів. Завдяки активній діяльності його фінансове становище дозволяє постійно поповнювати запаси фондів. Цьому сприяє також державна підтримка і кошти спонсорів.


   МоМА є міжнародним центром культурної активності. В його стінах часто проходять різні події світового масштабу, пов'язані з сучасним мистецтвом. Ці заходи може відвідати будь-який цінитель мистецтва або професіонал. На інтернет-ресурсі музею міститься календар всіх майбутніх подій з їх анонсом.


   Тут можна долучитися до сучасного мистецтва у всіх його гранях і іпостасях. Крім живопису, тут представлені архітектура, дизайн, екземпляри друкованої графіки, фотомистецтва, книг з ілюстраціями, відео та кіно.

Наставник групи
Олена Пінчевська

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook