На факультеті тваринництва та водних біоресурсів продовжується робота фахових Екзаменаційні комісії

December 9, 2020

         На факультеті тваринництва та водних біоресурсів з 7 грудня розпочалась фахова атестація студентів ОС «Магістр» за спеціальностями 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і 207 – «Водні біоресурси та аквакультура». Головами атестаційних комісій були обрані науковці з університету – завідувач кафедри аквакультури, доктор сільськогосподарських наук, професор Надія Вовк та завідувач кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН України Сергій Рубан.

       Декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк щоденно звертаючись до майбутніх випускників бажав їм успіху і запрошував продовжити навчання у аспірантурі на нашому факультеті, який є лідером у підготовці фахівців для агропромислового комплексу країни.

     Згідно напередодні сформованого графіку 76 студентів обох спеціальностей оnline за допомогою сервісу Сisco Webex Meetings демонстрували свої здобутки та знання, отримані в університеті впродовж п’яти з половиною років навчання. Майбутні фахівці презентували свої дипломні випускні роботи та надавали відповіді на усі питання, які були їм озвучені.

    Приємно, що до роботи Екзаменаційної комісії долучився і ректор нашого університету Станіслав Ніколаєнко, який активно взяв участь у обговоренні магістерських робіт. Станіслав Миколайович поцікавився станом та шляхами подальшого розвитку тваринництва в Україні та особистим внеском у це кожного зі студентів, якістю надання освітніх послуг на факультеті та перспективами подальшого працевлаштування випускників.

    Члени екзаменаційних комісій у своєму заключенні відзначили, що студенти продемонстрували глибокі фахові знання, на серйозному рівні провели науково-господарські та аналітичні дослідження та за їх результатами надали серйозні пропозиції виробництву. Було зазначено, що знання випускників є достатніми як для вступу в аспірантуру, так і для працевлаштування за спеціальністю.

       Тож побажаємо майбутнім випускникам ОС «Магістр» факультету тваринництва та водних біоресурсів продовжити навчання в аспірантурі або успішно працевлаштуватися на виробництві і з гордістю нести звання випускника Національного університету біоресурсів і природокористування України!

Сергій Грищенко,
заступник декана факультету тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook