Студенти-міжнародники поринули у профорієнтаційну роботу в Черкасах

November 25, 2020

 24 листопада студентка 1 курсу 1 групи спеціальності «Міжнародні відносини» Аріна Ковіня провела профорієнтацію для 11 класів Черкаського колегіуму «Берегиня». Вона розповіла про переваги вибору НУБіП України для навчання, детально розповіла про свій факультет та саме про свою спеціальність. В одному з класів були учні, які знали про наш університет та саме в той період обирали спеціальність з якою вони хочуть пов’язати своє майбутнє.


У більшості майбутніх абітурієнтів виникли запитання щодо переліка сертифікатів ЗНО для тої, чи іншої спеціальності, були запитання щодо гуртожитку, а саме: оплата, розміщення, умови в кімнатах. Після показаних фотографій абітурієнти були приємно здивовані, що існують гуртожитки з такими чудовими умовами.


Через декілька днів після проведення профорієнтації, декілька абітурієнтів написали листи з запитаннями про спеціальність «Міжнародні відносини» і сказали, що вони дуже зацікавились нашим університетом. Незабаром НУБіП поповниться новими студентами, які вже зараз на 100% впевнені у своєму виборі.

Аріна Ковіня,
студентка спеціальності "Міжнародні відносини"

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook